Bianca Drăgușanu a încetat colaborarea cu Kanal D. Ce salariu avea prezentatoarea TV

 Stamen Diana
.

Bianca Drăgușanu a încheiat colaborarea cu Kanal D. Prezentatoarea TV nu va mai putea fi văzută la emisiunea 'Te vreau lângă mine'. Salariul pe care îl încasa vedeta de la trust era unul foarte mare.

Vedeta avea un salariu de 12.000 de euro pe lună, o sumă extraordinar de mare, potrivit unor surse apropiate vedetei. Motivul pentru care Bianca Drăgușanu a luat această decizie a fost faptul că aceasta dorește să-și petreacă mai mult timp alături de fetița ei, Sofia Natalia. Încetarea contractului a venit în același timp cu terminarea sezonului 'Te vreau lângă mine'.

Bianca Drăgușanu a venit la cârma emisiunii de la Kanal D, după ce Gabriela Cristea a intrat în concediu de maternitate și apoi nu s-a mai întors. Vedeta nu duce lipsa banilor sau lipsa altor contracte pentru că aceasta are un atelier de haine de care se ocupă singură și mai multe contracte de imagine.

În ultima perioadă, Bianca Drăgușanu a trecut prin multe schimbări. Prezentatoarea TV s-a despărțit de tatăl fetiței sale, Victor Slav, iar apoi l-a întâlnit pe Tristan Tate, un bărbat care a reușit să o facă pe vedetă să-l lase pe tatăl fetiței sale.

Citește și: Nu s-au împăcat! Adevărul despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Tristan Tate și motivele care au condus la despărțire!

Emisiunea lui Victor Slav nu va mai fi

Bianca Drăgușanu a încetat colaborarea cu Kanal D, în timp ce emisiunea pe care fostul ei iubit o modera la același post TV nu va mai fi. Potrivit informațiilor apărute în presă, Victor Slav și Andreea Mantea nu vor mai prezenta emisiunea Wowbiz, însă vor rămâne în trust.

Citește și: Emisiunea WowBiz dispare de pe ecrane. Ce se întâmplă cu Victor Slav și Andreea Mantea

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton