Iulia Albu, apariţie excentrică! Vedeta a renunţat la lenjeria intimă și s-a pozat cu un cocoș în brațe!

 Pirvu Cristina
.

Iulia Albu, apariţie excentrică. La fiecare prezentare în spaţiul public, fie că este vorba de un eveniment privat, fie o petrecere mondenă, vedeta a expus un look total neobişnuit, pe care nu îl întâlneşti zi de zi. De data aceasta a renunţat la lenjeria intimă şi s-a afişat în public!

V-aţi obişnuit cu apariţiie Iuliei Albu, nu? Iată că şi de data aceasta reuşeşte să impresioneze printr-o ţinută wow, un accesoriu inedit şi un animal…neobişnuit! Recent, la un eveniment select, vedeta a întors toate privirile, cum era de aşteptat!

Primeşte trofeul WOW fără discuţii! Avem şi dovada! Renumitul stilist a îmbrăcat o rochie foarte crăpată, astfel încât cu toţii putem observa că a renunţat la lenjeria intimă. Nu se sfieşte deloc şi pozează mândră! Vă miraţi? Deloc când veţi vedea ce ţine în braţe…nimic altceva decât un cocoş! Pare a fi unul de rasă, cu un penaj deosebit. Ştim cu toţii că acum ceva vreme, la orice eveniment, vedeta mergea însoţită de o găină.

Restul ţinutei completează perfect look-ul.  Poartă o pereche de cizme negre, un sacou alb şi un accesoriu special pe cap. Priviţi imaginile cu vedeta!

Iulia AlbuIulia Albu

Iulia Albu a avut probleme grave cu banii

Deşi este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi, nu a dus-o întotdeauna bine, a avut şi neplăceri financiare. Unul dintre aceste momente a fost chiar după divorţul de Mihai Albu, tatăl fiicei sale!

Foto: Instagram, Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton