Ce operaţii estetice are Lora. Cântăreaţa este de nerecunoscut la 10 ani de la debut

 Dumba Gabriela
.

Lora din zilele noastre este complet diferită de Lora de acum 10 ani, operaţiile estetice nefiindu-i străine, ba dimpotrivă. Însă, blonda a sărit peste intervenţia clişeu, preferata tuturor bombelor sexy din showbiz şi anume implantul cu silicon şi a trecut prin nu mai puţin de patru operaţii estetice la nas.

 

Lora a declarant întotdeauna că este mândră de corpul ei şi nu ar schimba nimic cu ajutorul bisturiului, însă forma nasului a nemulţumit-o atât de mult încât a trecut prin patru rinoplastii.

Nu am silicoane nicăieri pentru că am auzit lucrul acesta despre mine și mă cam deranjează. Mama m-a înzestrat cu un corp de care sunt mândră și pe care iubitul meu îl iubește și atunci o femeie care e iubită de bărbatul de viața ei și este considerată sexy și frumoasă se simte bine. Am o reconstrucție nazală după alte patru încercări eșuate, dar a ținut foarte mult de ceea ce mi s-a întâmplat de am ajuns în stadiul acesta. Acum mă simt foarte bine după cât am avut de tras și încerc să mă feresc', ne-a spus Lora.

Lora si-a modificat si danturaLora si-a modificat si dantura

Forma buzelor a fost şi ea schimbată complet de-a lungul timpului, o intervenţie oarecum obişnuită printre pacienţii rinoplastiilor. Injecţiile cu acid hialuronic, considerate în exces de unii dintre fani, care i-au şi reproşat pe conturile de socializare să oprească şirul operaţiilor estetice, i-au schimbat radical chipul. Lora nu a recunoscut că şi-a mărit buzele astfel şi a dat vina pe aparatul dentar pentru un volum vizibil mărit al buzelor.

Imediat după show-ul Asia Express de anul trecut, Lora a apărut cu o imagine complet diferită de cea afişată în emisiune şi asta pentru că a intrat în rândul posesorilor de faţete dentare, un alt element care a adus schimbări colosale pe chipul său. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton