Îţi aduci aminte de Bebe Cotimanis, fost jurat la "Românii au talent"? A dat cu piciorul unei relaţii de 17 ani

 Pirvu Cristina
.

Bebe Cotimanis, fost membru al juriului de la „Românii au talent, înlocuit de actorul Florin Călinescu (62 de ani) în 2015, a povestit, într-un interviu  că nu i-a părut rău pentru plecarea sa din cadrul emisiunii şi spune că a avut o întâmplare nereuşită.  

În calitate de membru al juriului a fost pus să aleagă între doi concurenţi, iar actorul a decis ca o fetiţă, Nicoleta Iancu, să nu meargă mai departe în show. În acel moment, fetiţa a început să plângă şi i-a spus că nu îl va ierta niciodată, iar acest fapt l-a afectat profund pe actor.

„A avut legătură cu plecarea mea, spune artistul. „Nu mi-a părut rău, Dumnezeu le aranjează pe toate. Am avut o păţanie uşor nefericită. Când juriul decide cine rămâne dintre două persoane, tu trebuie să te hotărăşti. Era o fetiţă, Nicoleta Iancu. Trecând în partea finală a concursului, după prima etapă când s-a prezentat singură, primăria oraşului a hotărât să-i bage în spate şi o trupă de dansatori, din care doi cam beţi. Mihaela sau Andra m-a întrebat pe cine aleg, iar votul meu a hotărât că ea nu merge mai departe. 

Fetiţa a început să plângă, m-a rupt. Mihaela a întrebat-o dacă-l iartă pe Bebe, ea a zis că niciodată. Nopţile mele nu au mai fost întregi, o vedeam mereu plângând. A avut legătură cu plecarea mea, am simţit o uşurare atunci. Am considerat-o extraordinară. Printr-o întâmplare, unul dintre concurenţi a dispărut, iar Nicoleta a intrat în finală. Când eram în turneu la Turnu Severin, m-am trezit cu o puştoaică… mai bătrână cu un an. Ea era, Nicoleta. M-a iertat înainte de spectacol. Jucam «D-ale carnavalului». A stat în sală şi m-a aplaudat, a povestit actorul pentru Libertatea.

Bebe Cotimanis, poveste controversată de iubire

Bebe Cotimanis a dat cu piciorul unei relaţii de 17 ani şi s-a aruncat cu capul înainte într-o poveste de iubire cu o coleagă de breaslă. Actorul s-a îndrăgostit nebuneşte de Iulia Dumitru, actriţa cu care joacă în piesa „Old Love” la Teatrul „Alexandru Davila” din Piteşti şi a uitat că încă este căsătorit. El a fost fotografiat recent de paparazzi Spynews în tandreţuri cu amanta, cu care s-a giugiulit de mama focului în plină stradă, la Curtea de Argeş.

Foto: PR

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton