Cine este iubita lui Vali Bărbulescu de la Ferma? Sunt împreună de 10 ani, dar îi face ochi dulci colegei sale, Otniela

 Stamen Diana
.

La prima vedere am crede că Vali Bărbulescu nu are nicio obligație și că între el și Otniela, colega lui de la Ferma, există o atracție. Ei bine, Vali Bărbulescu are o iubită de foarte mulți ani pe care chiar a cerut-o în căsătorie în urmă cu 8 ani.

De curând, telespectatorii au observat o oarecare apropiere între Vali Bărbulescu și Otniela, ba chiar cei doi dorm unul lângă celălalt. De fiecare dată, cunoscutul DJ și fotograf caută atenția colegei sale din competiție. Otniela, Shakira așa cum au poreclit-o colegii, este singură și chiar este puțin debusolată în ceea ce privește gesturile lui Vali.

Cu siguranță mulți dintre cei de acasă nu știu că Vali Bărbulescu are o relație serioasă de mai bine de 10 ani. Concurentul de la Ferma se iubește cu Delia Tudose, în vârstă de 32 de ani, o femeie extrem de sexy care i-a fost întotdeauna alături.

Nu îl aştept pe Vali prea curând acasă, m-a impresionat foarte mult pentru că se descurcă foarte bine în condiţii extreme. Suntem de un deceniu împreună şi e prima dată de când suntem împreună să fim aşa de mult despărţiţi', a declarat Delia Tudose pentru Click!. Iubita lui Vali Bărbulescu este fotomodel și arată senzațional.

Citește și: Scandal la Ferma de la Pro TV. Claudia Pavel l-a jignit pe Jorge: 'E o ciupercă otrăvitoare'

Citește și: Cât au costat-o pe Brigitte Năstase operațiile estetice. Reacția colegilor de la Ferma: 'Are o faţă mai scumpă decât maşina mea'

Vali Bărbulescu, de la „Ferma”, este un competitor de temut: „Nu iert, nu uit!”Vali Bărbulescu, de la „Ferma”, este un competitor de temut: „Nu iert, nu uit!”

FOTO: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton