Ce i-a spus Aurel Pădureanu Marei Bănică, după ce Cornelia Catanga a murit. „E o moarte în mizerie”

 Mirea Roxana
.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani, la Spitalul Universitar din București. Mara Bănică a declarat pentru Antena Stars că a stat de vorbă cu Aurel Pădureanu și acesta i s-a confesat cu nu are bani să o înmormânteze pe marea doamnă a muzicii lăutărești.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Aurel Pădureanu este devastat din cauza morții Corneliei Catanga. Mara Bănică a declarat că a vorbit cu Aurel Pădureanu și acesta era disperat pentru că nu are bani s-o înmormânteze pe Cornelia Catanga. Ba mai mult, jurnalista a dezvăluit că cei doi aveau mari probleme din punct de vedere financiar.

10492291_1436027943388727_6662400832342873958_n-110492291_1436027943388727_6662400832342873958_n-1

„Eu am o înregistrare cu Cornelia pe telefon, că o puneam să-mi cânte, pe 12 martie, era foarte ok. Din păcate, lipsa de informație corectă și anumite știri de la tv nu sunt ok, sunt efectul acelui fake news, pentru că ea nu credea în boală. Este absolut șocant, este o situație foarte grea. Vă spun că nea Aurel nu are cu ce să o înmormânteze.

Proprietarul vânduse locuința, ea era terminată. Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiștii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiș deasupra capului. E cumplit. Aurel m-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali și cu Gabi Firea să-l ajute', a spus Mara Bănică la Star Matinal.

Citește și: Aurel Pădureanu, primele declarații după ce Cornelia Catanga a murit:„Ne-au nenorocit!'

Citește și: Ultimul mesaj transmis de Cornelia Catanga:„Am niște probleme de sănătate'

Citește și: Cornelia Catanga a murit.Era internată în spital cu COVID-19

Citește și: Cătălin Moroșanu de la Survivor, despre copilărie și relația cu părinții:„Am văzut cât de grea e viața'/ EXCLUSIV

„Erau bulversați, șocați'

Mara Bănică a fost șocată de vestea morții Corneliei Catanga. Ea a mărturisit că în această dimineață a sunat-o Aurel Pădureanu și i-a dat cumplica veste. Prima dată, a crezut că o sună chiar Cornelia pentru că marea doamnă a muzicii lăutărești o mai suna noaptea pentru că avea insomnii.

Totuși, chiar dacă jurnalista s-a gândit pentru o clipă să nu răspundă, parcă a avut o presimțire că ceva rău se întâmplase.

Noi dormeam, era 4.45 și suna Catanga, nu e un secret, că ea mă mai suna noaptea, că avea insomnie, că era obișnuită cu viața de noapte. Am pus pe silențios telefonul și am avut, parcă, o presimțire. Am răspuns, era Aurel, care răcnea și îmi spunea ‘Mara, a murit Cornelia’. I-am zis liniște-te. Se urcase în mașină, pleca spre casă, era cu Alexandru, cu nora, erau bulversați, șocați. Înțeleg că a avut virusul, că s-a tratat o perioadă acasă, nu a mai putut să respire, au chemat ieri salvarea, iar când au vrut să o intubeze, că nu mai respira, a făcut două stopuri cardiace', a mai spus Mara Bănică.

Cornelia Catanga a murit

Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani. Cântăreața era internată în spital, după ce a contractat noul coronavirus.

Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!', a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook vineri dimineaţa, în jurul orei 6:00.

Cântăreața s-a mai confruntat și în trecut cu probleme de sănătate. În urmă cu aproximativ doi ani a suferit un stop cradio-respirator. La acel moment a fost operată de urgență, iar medicii i-au montat un stent.

Sursa Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton