Ultimul mesaj transmis de Cornelia Catanga: „Am niște probleme de sănătate”

 Mirea Roxana
.

Zi tristă pentru lumea showbiz-ului românesc. Cornelia Catanga a murit astăzi, 26 martie, în urma unui stop cardiorespirator. Marea doamnă a muzicii lăutărești fusesese infectată cu coronavirus și își anunța prietenii de pe rețelele sociale că se confruntă cu niște probleme de sănătate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani. Artista era o fire foarte veselă și îi plăcea să fie sufletul unei petreceri. De asemenea, era activă și pe rețelele sociale, acolo unde, în cadrul unui mesaj, în care anunța moartea unui bun prieten, a strecurat și faptul că are niște probleme de sănătate.

10492291_1436027943388727_6662400832342873958_n10492291_1436027943388727_6662400832342873958_n

Dragii mei prieteni! Ieri mi-am pierdut un prieten foarte bun, desi avea 4 fete, eu eram fata adoptiva, cea mica. Nu pot sa vorbesc ca a trecut in nefiinta, pentru ca era foarte bine si mereu plin de viata. Era un om pedant si de o curatenie exemplara.Tataie, eu cred ca tu te simti foarte bine acolo unde ai plecat, ca te-ai intalnit cu dragostea vietii tale, sotia ta buna. Cand am auzit ieri vestea asta, pentru noi, toata familia, a fost un soc. Si imi cer mii de scuze Luminitei, lui Bobu si Cademia, si la toti ca nu am putut sa cant, dar am si eu niste probleme de sanatate. Taticule, mai erau cateva luni si trebuia sa botez pe fetita lui Ana si Daniel si tocmai acum ne-ai facut-o… Dumnezeu sa te aseze in dreapta lui si drumul sa-ti fie presarat numai cu flori, Mihai Dumitru', scria Cornelia Catanga pe contul de Facebook, sâmbătă, 20 martie.

Citește și: Cornelia Catanga a murit.Era internată în spital cu COVID-19

Citește și: Aurel Pădureanu, primele declarații după ce Cornelia Catanga a murit:”Ne-au nenorocit!”

Citește și: Când și cu cine și-a pierdut Smiley virginitatea:„Pentru ea nu era prima dată'

Citește și: Burlacul Andi Constantin, îndrăgostit de solista Ami:„M-am săturat de aventuri, vreau ceva serios!'

Cornelia Catanga a murit

Cornelia Catanga era internată în spital, după ce a contractat noul coronavirus.

„Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!', a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook vineri dimineaţa, în jurul orei 6:00.

Jurnalista a precizat că Aurel Pădureanu a contactat-o imediat după ce soția sa a încetat din viață.

„M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău, că nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat.

Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa…Este cumplit ce s-a întâmplat', a mai spus ea pentru Antena 3.

Sursa Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton