Aurel Pădureanu, primele declarații după ce Cornelia Catanga a murit: "Ne-au nenorocit!"

 Cica Cristina
.

Cornelia Catanga a murit vineri dimineța, iar soțul ei, Aurel Pădureanu, a făcut primele declarații după ce soția lui s-a stins din viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani, iar soțul ei, Aurel Pădureanu este devastat. Bărbatul a făcut primele declarații după ce soția lui s-a stins din viață.

Cornelia-Catanga-1-1Cornelia-Catanga-1-1

„Azi noapte a ajuns la spital, a făcut stop cardio-respirator! Nu este Covid, au băgat-o ăștia la COVID, că așa vor ei! Vor ei… ne-au nenorocit!

Nu pot să dau mai multe detalii, că sunt în situația în care sunt. Vă rog să mă iertați!', a spus Aurel Pădureanu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Citește și: Cornelia Catanga, adevărul despre despărțirea de Aurel Pădureanu, după 33 de ani:”Am niște dovezi!”

Citește și: Aurel Pădureanu nu vrea să divorțeze de Cornelia Catanga:”Eu zic că finalul…”

Citește și: Cornelia Catanga a murit.Era internată în spital cu COVID-19

Citește și: Laurette, prima reacție după ce Marian Tătic a publicat mesajele dintre ei:„Îmi doream ceva serios cu el'

Aurel Pădureanu nu credea în COVID-19

Mara Bănică a povestit că Aurel Pădureanu a contactat-o imediat după ce soția lui a murit și i-a povestit ce s-a întâmplat. „M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău, că nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat.

Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa…Este cumplit ce s-a întâmplat', a mai spus ea pentru Antena 3.

Reamintim că artista de muzica lăutărească s-a confruntat și în trecut cu probleme de sănătate și avea montat un stent la inimă.

Sursa foto: Hepta, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton