Burlacul Andi Constantin, îndrăgostit de solista Ami: "M-am săturat de aventuri, vreau ceva serios!"

 Dumba Gabriela
.

Andi Constantin este Burlacul pe care se bat 14 femei, în show-ul matrimonial de la Antena 1, însă brunetul de 29 de ani recunoaște că la un moment dat s-a îndrăgostit nebunește de solista Ami. Burlacul spune că Ami i-a plăcut foarte mult, la prima vedere, și că s-a săturat de aventuri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Burlacul Andi Constantin le-a dezvăluit fetelor care se bat pentru inima lui că nu îi plac neapărat blondele, așa cum cred ele, iar Ami este dovada clară în acest sens. Solista Ami i-a pus inima pe jar Burlacului, însă Andi n-a mai dezvăluit ulterior dacă între ei s-a înfiripat ceva.

ami-4ami-4

Am avut un crush ( n.r. îndrăgosteală) cu Ami. Mi-a plăcut foarte mult de ea. Acum m-am săturat de aventuri, vreau ceva serios, pentru toată viața', a declarat Andi Constantin, la emisiunea Xtra Night Show.

La 29 de ani, Andi Constantin este campion la fitness, iar fanii emisiunii Insula Iubirii îl cunosc deja foarte bine pentru că a fost ispită pentru multe cupluri care au acceptat provocarea de a-și testa relația.

Sunt timid și introvertit în realitate. Am avut și complexe fizice. Primul sport pe care l-am practicat a fost karate, kempo. Eram slăbuț din punct de vedere fizic, făceam și sală, și fotbal. Așa am câștigat forța și rezistența. Sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital.

Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele', a mai spus Andi Constantin.

Filmările pentru emisiunea Burlacul au avut loc în Turcia, dar și în România. Răzvan Fodor, prezentatorul emisiunii, a filmat alături de Andi Constantin și de concurente pe străzile din Istanbul, Turcia.

Citește și: Răzvan Fodor, noul prezentator de la Burlacul. Câștigătorul de la Asia Express a semnat contracul cu Antena 1: ‘Am înțeles că se vrea altceva

Citește și: Răzvan Fodor, primele imagini de la Burlacul. Emisiunea s-a filmat în Turcia

Citește și: Beatrice Rancea, pusă sub control judiciar după ce a fost săltată de mascați. Ce acuzații i se aduc în dosarul Operei din Iași

Burlacul Andi Constantin a făcut videochat

În prima sa apariție la Insula Iubirii, Burlacul Andi Constantin a început una dintre cele mai controversate relații din emisiune. S-a îndrăgostit sincer de Hannelore, însă concurenta i-a dat cu flit, la final. Ulterior, când a revenit în rolul de ispită masculină, Andi Constantin a decis să se rezume strict la ceea ce presupunea această ipostază.

Și atunci când a făcut parte din echipa Războinicilor, la Survivor, noul Burlac a avut de suferit din cauza pasiunii pe care o făcuse o colegă pentru el.

În anul 2018, viața fostei ispite masculine de la Insula Iubirii a fost dată peste cap. În spațiul public, a apărut o filmare care l-a dat de gol în legătură cu faptul că Andi Constantin făcuse videochat.

Când ești tânăr ești ușor de influențat și vrei să alegi ‘calea mai ușoară. Credeți-mă că nu există ‘calea mai ușoară, am plătit cu vârf și îndesat pentru tot. Eu mi-am învățat lecția de la viață. Nu sunt mândru de trecutul meu, dar toate lucrurile pe care le-am făcut (bune/rele) m-au făcut omul de astăzi, atunci pot spune că sunt mândru de cine am devenit. Încercați să nu mai judecați! Nu ne naștem perfecți, greșim, suntem oameni, așa învățăm., este mesajul lui Andi de la Insula iubirii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton