Musty rupe tăcerea după eliminarea de la Survivor: „Zanni este maestrul strategiilor”

 Mirea Roxana
.

Musty a părăsit competiția Survivor România după ce a fost nominalizat de către Albert Oprea. În momentul în care a aflat că va pleca acasă, Războinicul și-a îmbrățișat toți colegii, mai puțin pe Albert. Acum, acesta a dezvăluit care a fost motivul din spatele gestului lui și a făcut mai multe afirmații referitoare la competiție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În momentul în care a fost eliminat de la Survivor România, Musty nu l-a îmbrățișat și pe Albert atunci când și-a luat la revedere de la colegii lui. Acesta spune că exista deja o răceală între ei și nu a vrut să forțeze lucrurile.  

119565731-154915862950006-6358911819144805761-n-1024×1024-1-2119565731-154915862950006-6358911819144805761-n-1024×1024-1-2

Nu m-am simțit trădat de absolut nimeni. M-am simțit susținut de mare parte din echipă, alții erau de părere că, sportiv, nu dădeam randamentul maxim și sunt de acord cu ei, pentru că eram accidentat. Pe anumite trasee nu eram precis la capitolul îndemânare. Albert m-a nominalizat pentru că, probabil, eram la finalul listei lui, mă așteptam. Nu l-am îmbrățisat pentru că între noi era o răceală de ambele părți și nu am dorit să forțez lucrurile', a declarat Musty de la Survivor pentru click.ro.

Citește și: Alin Sălăjean de la Survivor, atac dur la adresa lui Musty:„Câtă ipocrizie, cât teatru ieftin'

Citește și: Musty e singur! Iubita l-a părăsit în timp ce el era la Survivor:„Eram sigur că plecasem din țară despărțit…'

Citește și: Violeta, fiica Andreei Marin, a avut COVID-19!Vedeta, efecte secundare de la vaccin

Citește și: Mirela Vaida, păzită de o armată de bodyguarzi de când a fost atacată.Cum s-a implicat soțul ei

Musty de la Survivor: „Nu mai puteam să țin pasul'

Au existat mai multe zvonuri despre o potențială relație dintre Musty și Mellina la Survivor. Războinicul a recunoscut că Mellina îi este foarte dragă, dar doar ca o soră.

Suntem foarte apropiați ca prieteni, ca frați. Nu am avut nicio secundă altă intentție cu Mellina, îmi este foarte drag de ea ca o soră, prietenă. Ne-a arătat tuturor că indiferent cât de micuță este, e foarte puternică', a mai afirmat Musty.

Musty a mărturisit că deja simțea că nu mai poate să țină pasul în competiția Survivor din cauza accidentărilor sale.

Prima săptămână am trecut greu peste foame, apoi am început să caut mâncare în natură. Momentele când m-am accidentat au fost grele, la final nu mai puteam să țin pasul, mă durea genunchiul, forțam o situație complicată deja. Este bine să știi când să te oprești', a mărturisit acesta.

Musty: „Zanni este maestrul strategiilor la Survivor'

Musty crede că cele mai bune strategii de la Survivor le face Zanni pentru că știe cum să așeze totul în așa fel încât să iasă bine.

Cred că Zanni este maestrul strategiilor, pentru că el așază lucrurile într-un fel în care să iasă bine, inclusiv conflictele, situațiile. Este un joc psihic. Dacă reușești să dărâmi anumite lucruri, situațiile vor crea anumite tensiuni. Pentru unii este un show, pentru alții o aventură de supraviețuire sau un joc sportiv. Însă este un show de televiziune și la final important este să te împaci cu tine și cu cei din jurul tău', a povestit Musty.

Întors în țară de la Survivor, Musty spune că i-a fost dor de copiii lui și de proiectele sale muzicale.

Foarte mult. Am petrecut câteva zile cu fiul meu cel mic, am ieșit, ne-am jucat, ne-am plimbat. Cu cei mari am vorbit tot timpul la telefon. Mi-a fost enorm de dor de copiii mei. Mi-a fost dor să stau în studio, să creez, să mă ocup de proiectele mele muzicale', a mai spus Musty de la Survivor.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton