Cornelia Catanga a murit. Era internată în spital cu COVID-19

 Stamen Diana
.

Cornelia Catanga a murit! E vestea trista a zilei în showbiz-ul românesc. Îndrăgita cântăreață de muzică lăutărească s-a stins din viață la 63 de ani, la Spitalul Universitar din București.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Artista de muzică lăutărească Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani. Cântăreața era internată în spital, după ce a contractat noul coronavirus.

Cornelia-Catanga-1Cornelia-Catanga-1

„Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook vineri dimineaţa, în jurul orei 6:00.

Cornelia Catanga a făcut stop cardio-respirator

Jurnalista a precizat că Aurel Pădureanu a contactat-o imediat după ce soția sa a încetat din viață. „M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău, că nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat.

Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa…Este cumplit ce s-a întâmplat”, a mai spus ea pentru Antena 3.

Citește și: Cornelia Catanga, total transformată. S-a îngrășat enorm din cauza supărărilor:„Am luat 28 kg'

Citește și: Cornelia Catanga a fost nășită de familia Ceaușescu.În anii 80 era putred de bogată

Citește și: Acrobatul Alex Erlich a murit, deși își revenise spectaculos, după accident.Ce au descoperit medicii legiști

Citește și: Artistul Dorin Ieșeanu a murit la 33 de ani, de COVID-19.Era căsătorit și avea un băiețel

Cornelia Catanga a murit

„Este ora 5:30. Astăzi, 26 martie 2021, a încetat să mai bată inima marei artiste CORNELIA CATANGA!! Echipa de doctori de la spitalul Universitar București au făcut tot ce au putut să o salveze! Familia este îndurerată!!! Dumnezeu să îi odihnească sufletul atît de bun!! Sincere condoleanțe!!', a transmis, la rândul lui, liderul Partidei Romilor Pro Europa, Nicolae Păun.

Cântăreața s-a mai confruntat și în trecut cu probleme de sănătate. În urmă cu aproximativ doi ani a suferit un stop cradio-respirator. La acel moment a fost operată de urgență, iar medicii i-au montat un stent.

Sursa foto: Hepta, Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton