Cornelia Catanga a murit cu un regret imens, legat de fiul ei: "Nu a vrut să își asume..."

 Cica Cristina
.

Cornelia Catanga a murit cu o mare durere în suflet! Cântăreața de muzică lăutărească și-ar fi dorit foarte mult ca fiule ei să se însoare. Ar fi vrut ca la brațul fiului ei să stea o femeie care să-l iubească așa cum merită, care să-i stea aproape și care să-l sprijine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Artista de muzică lăutărească era infectată cu COVID-19.

Cornelia Catanga era o femeie puternică, însă de-a lungul timpului a trecut prin mai multe traume, care i-au marcat destinul. Totuși, una dintre cele mai arzătoarea dorințe ale sale era să-și vadă fiul așezat la casa lui.

Cornelia-Catanga-1-2Cornelia-Catanga-1-2

Durerea ei cea mare ca mamă era că nu poate vedea la brațul fiului ei o femei care să-l iubească cum merită, o parteneră care să-i fie sprijin în momentul în care are cea mai mare nevoie. Din păcate, nu a mai apucat să-și vadă visul împlinit.

Cornelia Catanga ar fi vrut să-și vad fiul însurat

Invitată la o emisiune, artista povestea că fiul ei s-a despărțit de iubita lui, fiind foarte dezamăgită că Alex nu a reușit să facă pasul cel mare și să ajungă la altar. Totuși, artista nutrea speranța că dorința avea să i se împlinească.

Alexandru nu mai este împreună cu fata cu care era de un an și opt luni, și cu care trebuia să se căsătorească. Ea nu a vrut să își asume rolul de soție în România. A vrut să îl ia pe Alexandru în America mai devreme. Au zis că pleacă după Revelion, apoi ea a zis că nu mai poate să stea. El nu mai vrea să vorbească cu ea, a blocat-o peste tot. Ea l-a mai căutat după Anul Nou', a povestit Cornelia Catanga la Antena Stars.

Citește și: Ce i-a spus Aurel Pădureanu Marei Bănică, după ce Cornelia Catanga a murit.„E o moarte în mizerie'

Citește și: Ultimul mesaj transmis de Cornelia Catanga:„Am niște probleme de sănătate'

Citește și: Aurel Pădureanu, primele declarații după ce Cornelia Catanga a murit:„Ne-au nenorocit!'

Citește și: Ce relație are Anghel Damian cu părinții lui, Anca și Laurențiu Damian:„Mama s-a certat cu tata pe tema răsfățului' / EXCLUSIV

Mara Bănică, dezvăluiri despre moartea Corneliei Catanga

Mara Bănică a povestit la Antena Stars cum a aflat despre moartea Corneliei Catanga. Jurnalista a aflat chiar de la Aurel Pădureanu, într-un mod cumplit.

'Noi dormeam, era 4.45 și suna Catanga, nu e un secret, că ea mă mai suna noaptea, că avea insomnie, că era obișnuită cu viața de noapte.Am pus pe silențios telefonul și am avut, parcă, o presimțire. Am răspuns, era Aurel, care răcnea și îmi spunea ‘Mara, a murit Cornelia’. I-am zis liniștește-te. Se urcase în mașină, pleca spre casă, era cu Alexandru, cu nora, erau bulversați, șocați. Înțeleg că a avut virusul, că s-a tratat o perioadă acasă, nu a mai putut să respire, au chemat ieri salvarea, iar când au vrut să o intubeze, că nu mai respira, a făcut două stopuri cardiace’‘, a spus Mara Bănică la Antena Stars.

Sursa foto: Hepta, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton