Ce mesaj a transmis fiul Corneliei Catanga, înainte de moartea mamei sale: "Când intră într-o încăpere..."

 Oana Pantazi
.

Fiul Corneliei Catanga scria, cu puțin timp înainte ca mama lui să înceteze din viață, un mesaj emoționant, un adevărat tribut adus celei care era numită Regina muzicii lăutărești. Din păcate, Cornelia Catanga a încetat din viață vineri dimineață, răpusă de COVID-19…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cu doar câteva zile înainte ca mama sa să înceteze în mod dramatic din viață, fiul Corneliei Catanga posat un mesaj emoționant adresat marii artiste. din nefericire, îndrăgita cântăreață de muzică lăutărească s-a stins din viață la 63 de ani, la Spitalul Universitar din București, din cauza complicațiilor produse de COVID-19…

158269122_1867315626756794_4112004217774544920_o158269122_1867315626756794_4112004217774544920_o

Fiul Corneliei Catanga își idolatriza mama

Alex Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, i-a adus un omagiu emoționant mamei sale cu puțin timp înainte de decesul acesteia. Cu doar două zile în urmă, artistul posta pe contul său de socializare un mesaj dedicat celei care i-a dat viață, însoțit de o piesă de-a artistei, fără să bănuiască nicio clipă că, în scurt timp, mama sa va înceta din viață pe neașteptate.

'Postez și eu asta , ptr „unii” care se pricep la muzica și au impresia ca muzica s-a terminat la Regi/Regine si asa mai departe… ei le știu pe toate….(hohaveller) stai asa ca nu-i asa… femeia asta care o postez a avut si are un auz fantastic, si când pune mana pe acordeon canta ca bărbații…….numai zic când intra intr-o încăpere face liniște în 2 secunde, oriunde se duce.

Are un TALENT ATÂT de MARE încât îmi spune până și tonalitățile la JAZZ fie că-i cânt, fie că ascult ceva frumos, care vreau să împărtășesc cu ea și rămân uluit !!!! Nu o laud că-i femeia care mi-a dat viață, dar e GREU să ai super carismă și să fii iubita de toți… Dar mai ales de DUMNEZEU !!! Să ascultăm zic eu.. fără prea multă vorbărie.. SĂNĂTATE !!!!', a scris fiul Corneliei Catanga pe 24 martie, cu doar două zile înainte ca mama sa, să moară.

Citește și: Aurel Pădureanu, primele declarații după ce Cornelia Catanga a murit:„Ne-au nenorocit!’

Citește și: Ultimul mesaj transmis de Cornelia Catanga:„Am niște probleme de sănătate’

Citește și: Cornelia Catanga a murit.Era internată în spital cu COVID-19

Citește și: Cătălin Moroșanu de la Survivor, despre copilărie și relația cu părinții: „Am văzut cât de grea e viața”/ EXCLUSIV

Cornelia Catanga a făcut stop cardio-respirator

Artista de muzică lăutărească Cornelia Catanga a murit în această dimineață, la vârsta de 63 de ani. Cântăreața era internată în spital, după ce a contractat noul coronavirus.

„Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!', a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook vineri dimineaţa, în jurul orei 6:00.

Jurnalista a precizat că Aurel Pădureanu a contactat-o imediat după ce soția sa a încetat din viață. „M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău, că nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat.

Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa…Este cumplit ce s-a întâmplat', a mai spus ea pentru Antena 3.

Pe de altă parte însă, soțul artistei nu crede însă în COVID. Devastat de durere, acesta a făcut primele declarații.

„Azi noapte a ajuns la spital, a făcut stop cardio-respirator! Nu este Covid, au băgat-o ăștia la COVID, că așa vor ei! Vor ei… ne-au nenorocit! Nu pot să dau mai multe detalii, că sunt în situația în care sunt. Vă rog să mă iertați!’, a spus Aurel Pădureanu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton