Artiștii își exprimă regretele după moartea cântăreței Cornelia Catanga. „A avut un destin greu”

 Mirea Roxana
.

Apropiații Corneliei Catanga sunt devastați de vestea morții artistei. Aceasta s-a stins din viață la 63 de ani, în urma unui stop cardio-respirator, după ce s-a infectat cu coronavirus. Artiștii, dar și oamenii care au iubit-o și apreciat-o pe Cornelia Catanga, își exprimă regretele după moartea acesteia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Printre oamenii care au transmis mesaje în memoria cântăreței Cornelia Catanga se numără și Ceza Ouatu. Artistul își exprimă regretul în urma morții Corneliei Catanga, despre care spune că a avut onoarea s-o întâșnească și să se bucure de prețuirea ei.

10492291_1436027943388727_6662400832342873958_n-210492291_1436027943388727_6662400832342873958_n-2

„Drum lin către stele unei doamne și unui om frumos pe care am avut onoarea să-l cunosc și să ma bucur de prețuirea domniei sale !!! M-a întristat foarte mult această veste !!! Alexandru, sunt alături de tine cu orice ai nevoie !!! Doamna muzicii lăutărești Cornelia Catangă, ne-a părăsit probabil pt.o lume mai bună ! Dumnezeu să o ierte!”, a scris Cezar Ouatu pe contul său de Facebook.

Citește și: Ultimul mesaj transmis de Cornelia Catanga:„Am niște probleme de sănătate'

Citește și: Cornelia Catanga a murit.Era internată în spital cu COVID-19

Citește și: Aurel Pădureanu, primele declarații după ce Cornelia Catanga a murit:„Ne-au nenorocit!'

Citește și: Ce mesaj a transmis fiul Corneliei Catanga, înainte de moartea mamei sale:„Când intră într-o încăpere…'

Minodora, mesaj după moartea Corneliei Catanga

Și Minodora este devastată de vestea mprții artistei Corneliea Catanga. Aceasta a transmis și ea un mesaj pe Facebook în memoria marii doamne a muzicii lăutărești.

O veste foarte tristă!! Dumnezeu să te odihnească, Cornelia noastră dragă!', a scris Minodora pe Facebook.

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt șocați și ei de vestea morții Corneliei Catanga.

„S-a stins din viata Cornelia Catanga, o mare voce a muzicii lautaresti!

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!', este mesajul transmis pe rețelele sociale

Marcel Pavel: „Cornelia Catanga a plecat la stele'

Marcel Pavel este îndurerat de pierderea prietenei sale, Cornelia Catanga. Acesta a afirmat că lumea muzicii lăutărești a pierdut o artistă de o valoare incontestabilă.

Cornelia Catanga a plecat la stele! Lumea muzicii lăutărești a pierdut o artistă de o valoare autentică de necontestat! Regret profund dispariția prietenei noastre dragi! Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanțe familiei!', a scris Marcel Pavel pe Facebook.

Cristian Brancu: „Un univers de durere'

Cristian Brancu este îndurerat de vestea morții Corneliei Catanga și spune că a trăit alături de ea marile greutăți ale vieții care au apărut în ultimii ani. Acesta își amintește cu drag de marea doamnă a muzicii lăutărești și spune că artista merita mai mult de la această lume.

Un univers de durere ne copleșește o data cu plecarea Corneliei Catanga. Un artist total, dar și o femeie cu inima greu încercată de multe necazuri și supărați. A iubit și a aparat cu atâta patima tot ce a însemnat viața ei. Pentru Alexandru, pentru Mitica, pentru dreptate, a dat orice picătura de energie. Împreuna cu Oana, i-am condus pe ea și pe Mitica Pădureanu in drumul spre altar la cununie și am trăit alături de ei marile greutăți ale acestor ani. S-a consumat enorm. Merita mai mult de la aceasta lume. Cornelia, ne va fi atât de dor de tine!', a scris Cristian Brancu pe rețelele sociale.

Silviu Biriș, mesaj în memoria artistei Cornelia Catanga

Silviu Biriș își amintește cum talentul lăutăresc al artistei Cornelia Catanga îl impresiona de fiecare dată.

„Dumnezeu să te ierte, Cornelia!

Sunt trist ori de câte ori moare un artist. Mai cu seamă dacă l-am și cunoscut. Am împărțit cu Cornelia Catanga multe seri odinioară la renumitul restaurant, iar talentul său lăutăresc mă uimea de fiecare dată. Era o femeie credincioasă și își iubea mult familia și meseria.

Aceste restricții i-au grăbit sfârșitul. I-au luat bucuria și sursa de venit: aceea de a le cânta din suflet oamenilor.

Dumnezeu, să te odihnească și să te aibă în paza Lui!', a scris acesta pe Facebook.

„A avut un destin greu'

O altă persoană care a cunoscut-o și iubit-o pe Cornelia Catanga este Florin Condurățeanu. Jurnalistul a vorbit despre decesul artistei prin intermediul unei intervenții telefonice la Star Matinal de la Antena Stars.

Cornelia Catanga era una dintre marile promotoare ale muzicii lăutărești, de valoare. Uite că ea se ridică la Cer. Reamintim cu tristețe și situația grea în care se află și Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă. S-a dovedit și în cazul Corneliei Catanga, eu am confirmarea celor mai importanți conducători de spital. Virusul acesta dacă te prinde cu un beteșug undeva te seceră. Să ne amintim că ea avea și o boală gravă și de ochi, era aproape de orbire. Vederea ei era la un metru, ea nu mai vedea deloc. Iată că vechile șubrezenii au făcut-o să nu mai reziste și s-a ridicat la Cer. Cornelia era o mamă care se ocupa de fiul ei ca o leoaică. A avut un destin greu. A avut o modestie în ea’‘, a spus Florin Condurățeanu la Antena Stars.

Sursa Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton