Ce a făcut afaceristul Dan Petrescu cu doar câteva ore înainte de accidentul aviatic

 Raiciu Adriana
.

Duminică, 3 octombrie, omul de afaceri Dan Petrescu a murit într-un accident aviatic. Bărbatul de 68 de ani pilota aeronava, iar la doar 5 minute după ce a decolat s-a prăbușit. Însă, este incredibil ce se întâmpla cu milionarul cu doar câteva ore înainte să moară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cel mai bogat om de afaceri din România a murit într-un accident de aviație, la Milano. Alături de alte 7 persoane, Dan Petrescu s-a urcat la bord și mergea către Sardinia, o zonă din Italia.

dan-petrescu-1-2dan-petrescu-1-2

La doar câteva minute după ce a decolat, avionul s-a prăbușit lângă o stație de metrou din Milano. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru cele opt persoane aflate la bord.

Citește și: Omul de afaceri Dan Petrescu a murit într-un accident aviatic. Cine se mai afla în avion

Citește și: Ce avere avea Dan Petrescu, afaceristul mort în accidentul aviatic din Milano.Era unul dintre cei mai bogați români!

Citește și: Nicoleta Nucă, eliminată de la Bravo, ai stil:„Aveam impresia că…'

Citește și: Mihaela Rădulescu a pozat nud pentru VIVA!, la 52 de ani: Un manifest despre asumare și sinceritate / EXCLUSIV

Ce făcea Dan Petrescu cu doar câteva ore înainte de accident

Ce făcea Dan Petrescu cu doar câteva ore înainte să moară în accidentul aviatic. Ei bine, fiul milionarului a decis să meargă în Italia pentru o renunie, dar și pentru un eveniment privat. A venit alături de familia lui, dar și de un alt cuplu.

În urmă cu doar o săptămână, Dan Petrescu a botezatul bebelușul cuplului. Aceștia au decis să mai rămână o perioadă după ce a avut loc ceremonia. Totodată, înainte ca milionarul să moară în accidentul aviatic, a decis să vorbească cu familia lui, dar și cu finii să meargă într-o vacanță în Olbia, acolo unde avea o vilă de lux. Tot acolo, mama lui Dan Petrescu îi aștepta să ajungă, potrivit Cancan.

Din păcate, această întâlnire nu a mai avut loc, întrucât la doar câteva minute după ce au plecat, avionul în care se aflau cele opt persoane s-a prăbușit în Milano.

Dan Petrescu a murit

În urmă cu doar o zi, omul de afaceri Dan Petrescu a murit într-un accident aviatic.  Duminică, aeronava a decolat de la Milano cu destianța Olbia, dar s-a prabușit la doar câteva minute după ridicarea de la sol.

Martorii susțin că au auzit o explozie puternică, dar au observat și că unul dintre motoare era în flăcări înainte ca avionul să ajungă la sol. Au ajuns de urgență mai multe echipaje de intervenție, însă nu s-a mai putut face nimic. Cele opt persoane aflate la bord au fost declarate decedate.

sursă foto- Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton