Maria Șandru de la Chefi la Cuțite a născut! Prima imagine cu bebelușul

 Martin Lorena
.

Maria Șandru de la Chefi la Cuțite a născut! Fosta concurentă de la Chefi la Cuțite a devenit mamă pentru a treia oară. Aceasta a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase, de care se bucură în fiecare zi. Mai mult, Maria a postat pe pagina sa de Instagram prima imagine în care apare micuța.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Maria Șandru a fost una dintre cele mai admirate concurente din emisiunea „Chefi la Cuțite' de la Antena1. Aceasta a reușit să ajungă până în marea finală a sezonului 8. Mai mult, ea nu are doar o carieră de invidiat, ci și o familie absolut perfectă. De curând, aceasta a devenit mamă pentru a treia oară și este mai fericită ca niciodată.

WhatsApp-Image-2021-10-04-at-12.10.38WhatsApp-Image-2021-10-04-at-12.10.38

Finalista a postat o fotografie pe InstaStory în care cea mică apare alături de cei doi frați ai ei. Aceasta este ținută în brațe de fiica cea mare a Mariei, iar lângă se află băiatul său.

Citește și: Maria Șandru de la Chefi la Cuțite este însărcinată.Ce sex are bebelușul

Citește și: Maria Șandru, primele declarații după ce a pierdut finala Chefi la Cuțite:”Am închis un capitol”

Citește și: Ce avere avea Dan Petrescu, afaceristul mort în accidentul aviatic din Milano.Era unul dintre cei mai bogați români!

Citește și: Nicoleta Nucă, eliminată de la Bravo, ai stil:„Aveam impresia că…'

Maria Șandru de la Chefi la Cuțite a născut!

O bună perioadă de timp, Maria și-a ținut sarcina ascunsă de ochii presei. Fosta concurentă de la Chefi la Cuțite a dezvăluit într-un final pentru Antena Stars că urmează să fie mămică pentru a treia oară. Aceasta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă și se simte în al noulea cer.

Ea a publicat recent pe Instagram prima fotografie cu noul membru al familiei. Micuța apare alături de frații ei mai mari, care o țin în brațe. Vedeta de la Antena1 a povestit că cele mai grele au fost primele săptămâni din sarcină. Mai mult, aceasta a recunoscut că a avut o mulțime de pofte ciudate.

Finalista sezonului 8

Maria Șandru a participat la competiția Chefi la Cuțite, sezonul 8. Aceasta a avut un parcurs impresionant și a ajuns tocmai în marea finală. Ea a declarat la acea vreme că și-ar fi dorit enorm să câștige competiția, însă se simte recunoscătoare pentru experiența pe care a trăit-o.

În acest moment, Maria se bucură de viața de familie și își dedică tot timpul celor dragi. Mai mult, fosta finalista se ocupă de una singură de educația celor trei copii ai săi.

Sursă foto: Instagram și Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton