Laura Giurcanu s-a despărțit de logodnic: "S-a terminat. O să încerc..."

 Raiciu Adriana
.

Laura Giurcanu și iubitul ei s-au despărțit. Cei doi îndrăgostiți s-au logodit în anul 2019. Vestea a fost făcută chiar de îndrăgita vloggeriță. Pe contul său de socializare, cunoscutul model le-a spus fanilor că relația ei cu Cezar s-a terminat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laura Giurcanu și iubitul ei, Cezar, au decisă să se despartă. Îndragita vedetă din mediul online le-a dat fanilor vestea cea tristă. De la ce ar fi pornit totul, dar și cum se simte la momentul actual.

244388583_1494798970896909_8431747987264089411_n244388583_1494798970896909_8431747987264089411_n

Laura Giurcanu este una dintre cele mai cunoscute femei din mediul online. Tânara a reușit să strângă o comunitate impresionantă de oameni atât pe Instagram, cât și pe YouTube. De cele mai multe ori, vloggerița le-a dat detalii despre viața ei fanilor.

Citește și: Înainte să fie model, Laura Giurcanu a făcut atletism 7 ani: 'Am ajuns pe clădiri și prin reclame, dar altfel'

Citește și: Laura Giurcanu se mărită și plănuiește o nuntă complet atipică. Cum a fost cerută în căsătorie:„Am plâns o oră, două…'

Citește și: INNA confirmă relația cu Deliric:”Da, suntem împreună!”

Citește și: Mihaela Rădulescu a pozat nud pentru VIVA!, la 52 de ani: Un manifest despre asumare și sinceritate / EXCLUSIV

Laura Giurcanu și iubitul ei s-au despărțit

Cezar a decis să o ceară în căsătorie pe iubita lui în anul 2019. Cei doi locuiau împreună de mai multe timp și păreau extrem de fericiți împreună. Ba chiar mai mult, fanii se întrebau când vor face nuntă.
Însă, pe contul său de socializare, Laura Giurcanu a anunțat despărțirea de iubitul ei.

„Îmi tot bat capul cu textul ăsta, dar adevărul este că nu există mod ușor de a scrie ceva în direcția asta. Relația în care eram de câțiva ani s-a terminat. Singurul lucru pe care am să-l spun este că e o schimbare mare pe care voi învăța să o gestionez și fructific și că vine în sincron cu o altă schimbare importanță pe plan profesional. Schimbarea e bună. Nu e tipul meu clasic de „anunț', însă dacă am fost deschisă cu aspecte ale relației, este corect ca această informație să fie cunoscută tuturor. Să aveți un weekend frumos!', a scris Laura Giurcanu pe Instagram.

Cu toate că această perioadă este destul de dificilă, îndragita vloggeriță este cât se poate de optimistă și susține că va trece cu bine peste aceste momente.

„Când treci prin momente grele începi să te miști diferit, ochii tăi au un mod neobișnuit de a captura momentele. Dar viața nu se va termina, soarele va răsări și zilele vor trece una după alta. Vă mulțumesc pentru iubire. Scrisul ajută foarte mult și pentru mine e ca terapia, așa că îmi voi distribui gândurile mai des. De obicei trec singură prin tot, tind să mă închid în mine. O să încerc o nouă perspectivă, având în vedere că toți am experimentat acea despărțire care îți lasă o durere în piept. Nu voi fi niciodată aceeași după ultimele zile, dar poate asta este un lucru bun', a mai scris vedeta în mediul online.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton