Ce diferență de vârstă există între Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu: „Și-a dorit foarte tare să aibă copii. Mai mult pentru el am făcut asta”

 Ifrim Georgiana
.

Ce diferență de vârstă există între Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu. De aproximativ 7 ani, fiica lui Florin Salam și soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. În 2018, cei doi s-au căsătorit, iar în același an au devenit părinți pentru prima dată. Acum, artista a spus ce diferență de vârstă există între ea și partenerul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Betty Salam și Cătălin Vișănescu se iubesc la fel de mult ca în prima zi și au împlinit 7 ani de relație. Cei doi au împreună un băiețel superb, care poartă numele  Matthias Ștefan. De-a lungul timpului, cei doi au preferat să fie discreți cu privire la relația lor. Acum, însă, Betty Salam a vorbit despre modul în care percepe diferența de vârstă dintre ea și soțul ei și despre impactul pe care îl are asupra căsniciei lor.

salam-1salam-1

Ce diferență de vârstă există între Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu. Invitată în emisiunea „În oglindă', artista mărturisea că acest lucru nu a reprezentat un impediment pentru ea, ci era îngrijorată de reacția tatălui ei. Iată ce declarații a făcut, acum, Betty Salam!

Citește și: De ce nu a fost Betty Salam la înmormântarea mamei sale, Fănica:„Tot ce s-a întâmplat atunci am văzut pe internet'

Citește și: Ce operații estetice vrea să-și facă Betty Salam, la 21 de ani:”Nu este un moft”

Citește și: Fiul Larisei Udilă a împlinit un an și va fi botezat azi:”A venit toată familia să îi cânte la mulți ani!”

Citește și: Alexandra Stan, complet goală la piscină.Imagini inedite din vacanța din Grecia

Ce diferență de vârstă există între Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu

Pentru că soțul ei este mai mare cu 11 ani, Betty Salam a susținut că acesta își dorea să-și întemeieze o familie. Aceasta a mărturisit că venirea pe lume a lui Matthias Ștefan a fost cel mai important moment din viața ei.

„Fiind mai mare cu 11 ani decât mine, și-a dorit foarte tare să aibă copii. Mai mult pentru el am făcut asta pentru că îl vedeam că își dorește foarte tare.

Abia atunci am realizat foarte tare când mi-am văzut copilul. Nu îmi dădeam seama ce înseamnă să ai copil. A fost o întâmplare la noi. Parca Dumnezeu l-a trimis. El a avut o problema, am mai vorbit pe la televizor despre asta, dar s-a înțeles greșit. Nu a fost să fie cu celelalte fete. S-a întâmplat la mine', a dezvăluit Betty Salam potrivit kanald.ro.

Motivul pentru care Betty Salam nu-i calcă pe urme tatălui său

Betty Salam a susținut că nu a abordat același gen muzical ca tatăl său deoarece este la început de drum și dorește să-și contureze propria identitate ca artist.

 „El este un artist în toată regula. Canta de-o viață. Sunt la început de drum, tocmai din cauza asta, eu nu am cum să cant manele.

Oamenii nu or să audă că eu o să cant bine. El e unul. Oamenii nu vor vedea chestia asta la mine, nu pot canta manele. Cant, dar nu la nivelul ăla. Mai bine am rămas aici, dar daca vreau eu să fac o floricica, mai fac. Am devenit foarte sincera. Daca deranjez pe cineva, ce contează.

Mie îmi place să muncesc foarte mult, să fiu fericita. Nu îmi place să mănânc semințe și să mă uit la Netflix. După ce am născut, am avut cea mai mare ambiție, eram în stare de orice să fac pentru cariera mea, dar a venit pandemia', a adăugat aceasta potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton