Cornel Palade concurează la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", la 70 de ani. De ce nu și-a însoțit Romică Țociu prietenul: "Eu am..."

 Oana Pantazi
.

După 7 ani, celebrul show de supraviețuire revine la PRO TV, iar printre concurenții care își vor testa limitele se numără Cornel Palade, care, la 70 de ani, va fi decanul de vârstă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cel care a dat vestea a fost chiar partenerul său de scenă, Romică Țociu, care însă nu-i va fi alături în Republica Dominicană…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La 70 de ani, Cornel Palade concurează la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, un act de curaj, am putea spune, dat fiind faptul că este vorba despre un concurs de supraviețuire extrem de dur. Deși ediția trecută a avut loc în 2015, cu siguranță nu puțini sunt cei care își amintesc de momentul în care Cătălin Moroșanu, de altfel și câștigătorul competiției, a fost îngropat într-un sicriu cu zeci de șobolani, așadar pentru Cornel Palade, dar și pentru ceilalți concurenți, competiția va fi o adevărată piatră de încercare.

13062406_762093667226628_6907598584489352063_n-1024×580-113062406_762093667226628_6907598584489352063_n-1024×580-1

Cornel Palade concurează la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, la 70 de ani

Cornel Palade este cel mai vârstnic concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, la 70 de ani actorul urmând să-și testeze limitele într-unul dintre cele mai dure reality show-uri. Cel care a dezvăluit surpriza a fost chiar Romică Țociu, partenerul său de scenă de trei decenii, care însă nu și-a putut însoți colegul în Republica Dominicană. Iar asta deoarece Romică Țociu va participa la show-ul „Splash! Vedete la apă”, la postul concurent, Antena 1, unde este prezentator.

„Nu m-am dus cu Cornel în Dominicană pentru ca am fost la Splash până acum o săptămână. Eu am prins acolo, el a prins în partea cealaltă…”, a spus Romică Țociu pentru FANATIK, după care și-a încurajat colegul de scenă: „Cornel, până la capăt! Până în fiere!”

Nu în ultimul rând, artistul a afirmat că are încredere până la capăt în colegul și prietenul său, alături de care joacă de mai bine de 30 de ani.

„Încrederea la noi merge până la capăt. La noi n-au fost niciodată situații când n-am avut încredere unul în celălalt. Vorbesc cei 33 de ani. Alții nu stau căsătoriți atâta!”, a mai spus Romică Țociu pentru sursa citată.

Cine sunt concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

‘Sunt celebru, scoate-mă de aici!’ („Im a Celebrity… Get Me Out of Here!’) revine în grila Pro TV după 7 ani de la prima ediție. Noutatea acestui sezon, atât de așteptat, este prezența Adelei Popescu, în calitate de coprezentator, alături de Cabral, la prima ediție Bobonete fiind cel care i-a dat replica simpaticului prezentator. Printre cei care vor fi puși la maximul la încercare în jungla Dominicană anul acesta se numără Lidia Buble, Rux și Opulenta, Tania Popa, Mara Bănică, Giani Kiriță și actorul Alex Bogdan, numele nefiind însă confirmate oficial încă de PRO TV.

Citește și: Emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici!revine la Pro TV, după șapte ani

Citește și: Câți bani primesc vedetele de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!': „Sumele au fost cuprinse, acum 7 ani, între…'

Citește și: Primele imagini de pe platoul de filmare de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!': „Sunt gândacii cât niște șoareci…”

Citește și: Ce probleme au Adela Popescu și Cabral în Republica Dominicană, la filmările show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Nu-i dorești asta nici unui dușman”

Iar acestora li s-a alăturat și Cornel Palade la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, actorul fiind decanul de vârstă al competiției. Acum 7 ani, show-ul s-a desfășurat pe parcursul a 21 de zile, iar concurenții au fost supuși la probe greu de imaginat. Pentru sume mici pentru unii, uriașe pentru alții, vedetele de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', ediția 2015, au acceptat probe extrem de dificile, care ar face pielea găină multora dintre noi. Astfel, de dragul banilor, nume celebre din show-biz au dormit sub cerul liber și au mâncat gândaci, testicule de taur, rât de porc şi maţe de struț.

Adela Popescu: „Așa stare de rău și senzație de vomă nu am avut în viața mea”

Cu siguranță Cornel Palade s-a informat înainte de a accepta participarea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, însă mai mult ca sigur realitatea din teren depășește tot ce a auzit despre acest show. Adela Popescu, coprezentatoare a shoew-ului, s-a declarat oripilată după ce au început filmările.

„Fraților, voi știți că eu mănânc orice. Nu mi-am imaginat niciodată că există mâncare comestibilă… Adică mâncare care nu te omoară, pe care nu doar să nu dorești s-o mănânci… Așa stare de rău și senzație de vomă nu am avut în viața mea.

Ce fac oamenii ăștia aici este incredibil. Aș vrea acum să vorbesc în mod special despre femei. Da, desigur, sunt anumite tipologii pe care ți le imaginezi că ar face orice.

Pe femeile care sunt prezente în show nu ți le-ai fi imaginat nici măcar o dată în situațiile în care sunt puse în acest show. Eu sunt fascinată. Și, așa, off the record, femeile sunt forță, nene! O să vedeți în curând!', a scris vedeta pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton