Ce afaceri are Ana Morodan: "Au existat pierderi de zeci de mii de euro pentru..."

 Raiciu Adriana
.

Ce afaceri are Ana Morodan. Ana Morodan activează de ani buni în mediul online, fiind prima bloggeriță de stil din țara noastră. Pe lângă campaniile din mediul online, din care câștigă bani frumușei, Contesa digitală are și alte afaceri. Iată din ce face bani vedeta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce afaceri are Ana Morodan. Ana Morodan este una dintre cele mai cunoscute bloggerițe din România. Este mai tot timpul cu zâmbetul pe buze și reușește să facă senzație de fiecare dată când apare undeva. Vedeta are și o emisiune la Antena Stars, unde telespectatorii o pot vedea total naturală, fără niciun fel de filtru.

ana-morodanana-morodan

Ce afaceri are Ana Morodan. Totuși, pe lângă succesul răsunător pe care îl are în mediul online, Ana Morodan are și alte afaceri pe lângă. La un moment dat, bloggerița chiar declara că ajunge să câștige și peste 15.000 de euro pe lună. Iată din ce își câștigă de fapt banii.

Citește și: De ce nu mai este Ana Morodan detectiv la Masked Singer: „Aș fi amânat prea mult…

Citește și: De ce nu își mai vorbesc Ana Morodan și Adrian Teleșpan după Asia Express: „Am început să…’

Citește și: Câți bani câștigă Mihai Trăistariu din apartamentele de pe litoral:'Nu am niciun motiv să mă plâng'

Citește și: De ce nu a mai făcut Jojo al treilea copil:„Mie îmi plac familiile mari, numai că…’

Ce afaceri are Ana Morodan

Ce afaceri are Ana Morodan. În urmă cu mai mulți ani, Ana Morodan a renunțat la meserie de avocat și și-a îndreptat atenția către un alt domeniu. Astfel, ea este primul blogger de stil din țara noastră și a reușit să-și strângă o comunitate impresionată de oameni de-a lungul timpului.

Pe lângă ce câștigă din mediul online, Ana Morodan este și antreprenoare. Contesa digitală' deține un magazin online, Morodan Shop SRL, profiturile acestuia scăzând în ultimii doi ani din cauza pandemiei de coronavirus, scrie Fanatik.

„Shop-ul e doar unul din businessurile mele. Nu este singurul. Am avut ideea de a face acest shop de vreo trei ori. Abia în pandemie am luat decizia de a lansa magazinul online. E, cumva, ca o prelungire a personalității mele. A mers destul de binișor în pandemie. Evident, au existat și pierderi, căci s-au oprit multe afaceri. Au existat pierderi de zeci de mii de euro cam pentru toți cei care sunt influenceri', a declarat Ana Morodan pentru sursa precizată mai sus.

Totodată, Contesa Digitală a mai adăugat faptul că are mai multe afaceri, multe dintre ele chiar în curs de derulare.

„Eu fac, de pildă, consultanță de business-uri. Sunt mărci pe care le-am construit personal. Ofer sfaturi celor care vor să își mute, de exemplu, afacerile în mediul online. Asta apropo de ce mai fac în afară de produsele pe care le vând pe Morodan Shop.

Pentru acest magazin, recunosc, nu am făcut performance marketing. Nu am o strategie. Nu fac vreo strategie. E mai mult un shop pentru comunitatea mea, care se regăsește în dichisurile pe care le vând și sunt foarte mulțumită de asta', a continuat Ana Morodan.

Ana Morodan are emisiune la TV

Ana Morodan revine în televiziune cu un nou proiect. De data aceasta, Contesa Digitală are propriul reality-show și poate fi urmărit sâmbătă și duminică, de la 22.00.

Când cei de la Antena Stars mi-au spus că vor să producă un reality show despre viaţa mea REAlă, am zis că sunt mai nebuni ca mine! Camere non-stop în jurul meu? Filmate toate crizele, dramoletele, isteriile, planurile, strategiile, bârfele, întâlnirile, dormitoarele? Dar cu cât e mai exagerată propunerea şi mai provocatoare ideea, cu atât mi-e imposibil să spun nu! Aşa că, iată-mă, de pe 26 februarie, cu primul reality de online celebrity la TV, cu toate cărţile pe masă (şi alea de tarot) şi paietele pe mine, un tur de forţă absolut real prin viața mea de contesă autoproclamată şi antreprenor workaholic, a declarat vedeta.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton