Cum arată fiica cea mare a Ancăi Serea la 15 ani. Sarah seamănă izbitor cu mama ei

 Dumitrache Laura
.

În familia Ancăi Serea și a lui Adi Sînă a fost sărbătoare mare. Fiica cea mare a prezentatoarei tv a împlinit 15 ani. Sarah s-a transformat într-o adevărată domnișoară și seamănă din ce în ce mai mult cu mama ei. Vedeta a postat pe rețelele de socializare câteva imagini de la petrecerea aniversară a fiicei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea are șase copii, primii doi din mariajul cu omul de afaceri Filip Poplingher, care s-a stins din viață la doar 36 de ani. Afaceristul a pierdut lupta cu leucemia. David este cel mai mare, iar Sarah este cel de-al doilea copil al vedetei tv. Anca s-a recăsătorit cu Adi Sînă, alături de care are doi fii și două fiice, Noah, Ava, Moise și Leah.

Anca Serea si fiica eiAnca Serea si fiica ei

Pe 6 august, fiica cea mare a Ancăi Serea a împlinit 15 ani, iar cu această ocazie, mama ei i-a organizat o mică petrecere. Sarah seamănă izbitor cu mama ei, iar cele două au o relație apropiată. Prezentatoarea tv se declară o femeie împlinită pe toate planurile.

Citește și:Anca Serea și Adi Sînă au vorbit despre divorț, de mai multe ori:„Ajungem la concluzii că nu ne potrivim'

Citește și:Anca Serea, noi probleme de sănătate:”Cred că intervine un fel de menopauză”

Citește și:Iulia Albu, în vacanță la familia iubitului. Cum se înțelege cu socrii:„Liniște totală'

Citește și:Mircea Radu i-a ironizat pe George Buhnici și pe soția lui, din vacanța din Grecia:”Am căutat praz și mâncare de bame”

Cum arată fiica cea mare a Ancăi Serea la 15 ani.

În familia Ancăi Serea a fost mare sărbătoare. Fiica cea mare a vedetei, Sarah, a împlinit pe 6 august 15 ani. Cu această ocazie, soția lui Adi Sînă a organizat o mică petrecere pentru fiica ei.

Anca a postat câteva imagini cu fiica ei, care s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Sarah Serea seamănă izbitor cu mama sa, iar internauții au rămas uluiți de acest lucru. Pe Instagram, Anca a postat o imagine cu tortul pe care l-a comandat pentru fiica ei.

Sarah e fiica Ancăi Serea din relația cu regretatul Filip Poplinger. Vedeta mai are un fiu cu omul de afaceri care s-a stins din viață din cauza leucemiei. Adolescenta de 15 ani a învățat la o școală privată, după care a fost mutată la una de stat.

„Sarah a fost la privat. Ea e genul de copil mai sufletist și nu era pe aceeași lungime de undă cu colegii de acolo. Am mutat-o la stat. Din punct de vedere al securității și al comodității mi se pare mai ok o școală privată, însă, dacă ne gândim la costuri, atunci categoric este mai avantajos mersul la o școală de stat.', a povestit Anca Serea pentru FANATIK.

Anca Serea, o mamă eroină

Anca Serea formează un cuplu cu Adi Sînă de mulți ani. Împreună cu celebrul artist, Anca are patru copii, doi băieți și două fete. Prezentoarea de știri sportive a declarat că este obositor să crești șase copii, dar se bucură de fiecare moment petrecut alături de ei. În urmă cu ceva timp, Anca a vorbit despre momentele tensionate dintre ea și Adi, mărturisind că au discutat și despre divorț.

„Momentele cele mai neplăcute sunt când eu și Adi ne certăm grav și ajungem la concluzii din alea că nu ne potrivim, că divorțăm etc. Dar ne iubim atât de mult încât realizăm, chiar dacă ne certăm foarte tare, că nu putem face asta. E nevoie de tact. De-aia suntem o familie, să înțelegem că suntem fiecare cu direcțiile noastre, cu atribuțiile noastre. N-am intenționat niciodată să-i reproșez că pleacă în turneu, că stă mai puțin cu copiii. ', a declarat vedeta, relateaza ego.ro.

Anca Serea își dorește al șaptelea copil

Anca Serea este una dintre cele mai curajoase mămici din showbiz-ul românesc. Celebra vedetă își dorește ca familie ei să fie mai mare, dar problemele cu care se confruntă nu îi permit să mai aducă pe un lume un copil. Anca a fost diagnosticată cu anemie, motiv pentru care trebuie să aibă mare grijă de sănătatea ei.

„Întotdeauna am zis că-mi plac copiii, cred că e mai mult decât evident lucrul acesta. Îmi doresc să mai facem copii, dar acum cum o vrea Dumnezeu. Nu e nimic senzațional, am o anemie, o problemă de sănătate, dar sunt convinsă că totul se va rezolva. Am un tratament prescris de medic, este un tratament susținut. Deocamdată mă simt bine', a explicat Anca Serea, pentru Click.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton