Ce dietă ține Cătălin Botezatu. La ce alimente a renunțat din cauza problemelor de sănătate: „E foarte greu. Am eliminat multe plăceri culinare”

 Ifrim Georgiana
.

Ce dietă ține Cătălin Botezatu. Cătălin Botezatu a renunțat la mâncarea nesănătoasă din cauza problemelor medicale. În ultima perioadă, creatorul de modă s-a confruntat cu mai multe probleme de natură medicală, motiv pentru care merge regulat la investigații în Turcia. Acesta a recunoscut că urmează un regim aliementar destul de strict, așa cum i-au recomandat medicii. Iată ce alimente nu mai consumă acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Cătălin Botezatu. Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri din România. În ultimii ani, acesta s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, care l-au adus pe patul de spital. Creatorul de modă a fost diagnosticat cu pacreatită acută, motiv pentru care a fost nevoit să facă schimbări majore în ceea ce privește regimul alimentar. Recent, acesta a vorbit despre micile „plăceri' alimentare la care a fost nevoit să renunțe și despre modul în care și-a schimbat stilul de viață.

cat-9-1cat-9-1

Cătălin Botezatu a renunțat la mâncarea nesănătoasă din cauza problemelor medicale. În ciuda problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă, designerul a susținut că se simte din ce în ce mai bine, datorită schimbărilor pe care le-a făcut în meniul zilnic. Acesta nu mai consumă mâncare prăjită, carne sau dulciuri.

Citește și: Cristina Șișcanu și Cătălin Botezatu s-au împăcat, după conflictul de la „Bravo, ai stil!':„S-a lăsat cu multe lacrimi'

Citește și: Ce se întâmplă în viața sentimentală a lui Cătălin Botezatu. Declarații despre căsătorie și marea lui iubire, Dana Opșitaru:„A fost femeia care m-a…' / EXCLUSIV

Citește și: Olivia Steer, mesaj emoționant la 12 ani de la moartea surorii sale:„Trăiţi, bă, trăiţi, că de murit nu-i nicio scofală!”

Citește și: Adrian Alexandrov reacționează după ce Elena Udrea a ajuns la spital:”Este departe de familie, de copil…”

Ce dietă ține Cătălin Botezatu

În prezent, creatorul de modă respectă un regim alimentar destul de strict, care exclude carnea, dulciurile și mâncarea procesată. Acesta a recunoscut că nu a fost tocmai ușor să renunțe la plăceri alimentare, însă este un efort necesar.

„Nu mănânc prăjeli deloc, nu mănânc carne în general… mă rog, mănânc carne de vită foarte rar, deși înainte mâncam foarte multă carne de vită. Am zis că fac pauza asta acum, ca să pot să mănânc de Crăciun. Mănânc mai multe fructe. E foarte greu. Am eliminat multe plăceri culinare. Nu mănânc dulce, înainte rupeam prăjiturile, acum mai puțin. Asta nu înseamnă că le-am eliminat de tot', a mărturisit Cătălin Botezatu, la Antena Stars, conform Spynews.

Designerul și-a schimbat stilul de viață

După problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultimii ani, Cătălin Botezatu a susținut că acordă o atenție mult mai mare stilului său de viață. Pe lângă alimentația sănătoasă, acesta este preocupat și de celelalte aspecte care construiesc un mod de viață armonios.

Acesta a recunoscut că are un program extrem de aglomerat și face tot posibilul să respecte recomandările primite din partea medicilor. În următoarea perioadă, acesta va avea prezentări de modă în marile orașe ale lumii.

„Sunt ok, că dacă n-aș fi, nu aș ieși. Am grijă de mine, de regimul meu, pentru că trebuie să țin regim. (…) Mă odihnesc atât cât pot să mă odihnesc', a mai spus designerul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton