Cele trei tipuri de brânză care conțin cele mai puține grăsimi

 Dumitrache Laura
.

Cele trei tipuri de brânză care conțin cele mai puține grăsimi. Dacă dorești să slăbești sau doar să mănânci sănătos, trebuie să știi că există trei tipuri de brânzeturi care conțin puține grăsimi. Brânzeturile sunt bogate în proteine și au conținut redus de carbohidrați. Iată care sunt cele trei tipuri de brânzeturi care nu îngrașă!

Cele trei tipuri de brânză care conțin cele mai puține grăsimi. Brânzeturile fac parte din mâncarea tradițională a românilor. Acestea au o sursă excelentă de proteine și calciu. Brânza este sățioasă și se îmbină perfect la aperitive atunci când o combină cu multe alimente. Este recomandată deoarece are un conținut bogat de proteine și aminoacizi.

Brânzeturile trebuie consumate cu moderație, din cauza conținutului de grăsimi saturate, mai ales dacă alegeți anumite tipuri de brânzeturi. Așadar, dacă vreți să mâncați sănătos sau să slăbiți, vă prezentăm trei tipuri de brânzeturi cu puține grăsimi.

Brânza de vaci

Brânza de vaci consumată ca atare sau în diverse combinații, poate fi un aliment de bază în orice dietă de slăbire. Acest timp de brânză se poate găsi în comerț și sub formă de perle de brânză cu smântână, fiind un aliment foarte gustos.

Poate fi mai mult mai puțin grasă în funcție de modul de preparare, deoarece se pregătește cu cheag. Conține calciu, seleniu, fosfor și nutrienți, fiind recomandă și copiilor. O sută de grame de brânză de vaci poate conține între 70 și 110 de calorii, în funcție de procentul de grăsime din compoziție.

Citește și: Ce este picătura chinezească

Citește și: Fructe și legume bogate în vitamina C

Citește și: Florin Ristei și Naomi Hedman gătesc la Chefi la Cuțite:”Am venit mai mult…”

Citește și: Cine este iubita lui Mario Mutu. Ce părere are Alexandra Dinu despre Mara:„S-au cunoscut. Mama a zis că e…'

Ricotta

Ricotta este un sortiment de brânză sărac în calorii, având aproximativ 130 de calorii/suta de grame. Se folosește în prepararea diferitelor deserturi delicioase și sănătoare, deoarece este o brânză dulce.

Este bogată în proteine și vitaminele A, B și Zinc. Această brânză conține puține grăsimi și se obține prin reprocesarea zerului din lapte.

Parmezan

Parmezanul se numără printre cele mai sănătoase brânzeturi. Parmezanul se obține prin procesarea laptelui de vacă și poate fi adăugat peste alte feluri de mâncare. Are o aromă puternică și poate fi folosit în cantități mici.

Provine din Parma, Italia, și a fost brânza preferată a scriitorului Boccacio. Este sărac în calorii, dar bogat în sodiu, motiv pentru care ar trebui consumat cu atenție.

Ce beneficii au pentru organism și consumul de brânza de vacă, brânza de capră şi brânza de vaci!

Sursa foto: Canva

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton