Cum arată noul iubit al Nouriei Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie. A fost concurent în emisiunea lui Dan Negru: „Când mă voi mărita, nu trebuie să cer acordul nimănui”

 Dumba Gabriela
.

Cum arată noul iubit al Nouriei Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie. La 10 ani de la divorțul de artist, Nouria este îndrăgostită până peste cap de Radu, bărbatul despre care spune că este „foarte cald și foarte deștept”. De altfel, Nouria spune că Radu a cucerit-o chiar cu agerimea minții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată noul iubit al Nouriei Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie. Actrița a trecut peste divorțul dur de solistul Daniel Iordăchioaie care, după 14 ani de relație, a anunțat-o că vrea să fie din nou un bărbat liber, așadar nu puțini sunt cei care se întreabă cum arată iubitul Nouriei Nouri. Actrița vorbește cu entuziasm despre Radu, actualul ei iubit.

307000857_10229573690633106_1518533973044309630_n307000857_10229573690633106_1518533973044309630_n

Cum arată noul iubit al Nouriei Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie

Iubitul Nouriei Nouri a fost foarte aproape de marele premiu la „Tu urmezi!' (Kanal D), show prezentat de Dan Negru. Radu sau Don Rados, cum își spune, și-a umilit adversarii cu vastele sale noțiuni de cultură generală. Iar Nouria confirmă că iubitul ei este foarte deștept.

„E foarte inteligent. Voiam să am și eu un iubit deștept, ca să mai învăț și eu de la ei, nu numai ei de la mine. Cu cât un bărbat e mai inteligent, cu atât e mai bine.

Un bărbat trebuie să fie foarte inteligent ca să reziste lângă mine. E și un banc, cu tinerețea și prostia. Tinerețea trece, prostia rămâne. Radu a avut serioase probleme de sănătate în urmă cu mai mulți ani, dar a fost salvat la timp de medici.

A avut un început de AVC. Noroc că s-a dus din prima la spital și nu a fost ceva ireversibil. Asta e important, să te duci repede la spital și astfel ai șanse să scapi cu viață', a povestit Nouria Nouri pentru Playtech Știri.

Citește și: Nadine, revoltată de jignirile Marinei Almășan la adresa femeilor supraponderale: „M-a lăsat mută și cu durere de stomac'

Citește și: Cătălin Măruță se pregătește pentru o operație complicată și va lipsi de la emisiune: „Îmi e frică de tot

Citește și: Puya va participa la America Express.Încep deja filmările pentru show

Nouria Nouri nu exclude căsătoria cu Radu, actualul iubit

Nouria nu exclude posibilitate de a se recăsători, mai ales că și copiii din căsnicia cu Daniel Iordăchioae îl plac pe Radu:

„Deocamdată ne e bine așa. Dar când mă voi mărita nu trebuie să cer acordul nimănui, nici fostului soț, sunt majoră și vaccinată. Ideea era ca și copiii mei să-l placă, nu pot să fiu cu cineva pe care ei să nu-l placă.

Dar Radu e foarte cald și foarte deștept, astfel că știe să se poarte cu fiecare. Copiii mei sunt bine amândoi. Băiatul e în anul IV la Drept, se pregătește de licență, iar Salma e în clasa a VI-a, se joacă, se distrează, învață', mai spune actrița.

Iubitul Nouriei Nouri are o relație civilizată cu Daniel Iordăchioaie

Nouria Nouri și iubitul ei s-au întâlnit cu Daniel Iordăchioaie, fostul soț al actriței, dar nu au făcut cunoștință pentru că, spune actrița, „nu suntem chiar în Tânăr și neliniștit', făcând aluzie la faptul că în telenovelă toți foștii sunt buni prieteni între ei.

„Sunt foarte ok! M-ai prins în cea mai bună perioadă din viața mea. Pentru că, în sfârșit, îmi merg toate bine după o perioadă mai grea în care aveam senzația că totul stă pe loc având în vedere că a fost și cu pandemia aceasta.

Au început să meargă și pentru mine lucrurile bine  atât profesional, cât și personal. Iubitul meu nu vrea să se arate, dar eu sunt foarte mândră de el, eu l-aș arăta toată ziua, oriunde, oricând.

Iubesc din tot sufletul și sunt foarte fericită. Iubitul meu este economist și are trei mastere în marketing și economie iar acum face și un modul psiho-pedagogic să predea copiilor’, a declarat Nouria Nouri acum ceva timp.

Cu Daniel sunt în relații bune. Vorbim despre copii, este singurul subiect pe care îl avem de dezbătut, copiii, plus că ne înțelegem foarte bine. Deja au trecut nouă ani de la divorț. S-au dus resentimentele, s-au dus supărările. Ne înțelegem ok.

Daniel îl știe pe bărbatul cu care sunt. Am fost împreună la școală la fiica noastră, la serbări, dar nu le-am făcut cunoștință, că nu suntem chiar în Tânăr și neliniștit, în telenovelă, a mai spus Nouria Nouri

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton