Ce și-a cumpărat Smiley din primii bani pe care i-a câștigat: „Au costat o grămadă, dar mi-am făcut damblaua” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Smiley e cunoscut acum în toată țara și are sute, chiar mii de fani. Puțini dintre ei știu însă ce a făcut artistul cu primii lui bani. Deși e un om cumpătat, în tinerețe, cântărețul i-a folosit pentru a-și îndeplini o dorință arzătoare. Și-a achiziționat o pereche de adidași originali, dar nu a apucat să se bucure prea mult timp de ei, pentru că i-a uitat la sală, după un antranament, după doar câteva zile.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Smiley, ai cunoscut lipsurile?

Nu-mi amintesc să fi simțit așa ceva. Sunt dintr-o familie normală, cu viață la bloc, însă niciodată nu ne-a lipsit ceva nici fizic, nici emoțional. Părinții noștri au condus atât de bine lucrurile în viețile noastre, încât chiar simțeam că avem de toate.

smiley-1smiley-1

Citește și: Cu cine seamănă fetița lui Smiley și a Ginei Pistol:”La privire cu…”

Citește și: Smiley și Gina Pistol s-au sărutat pătimaș în fața a 5.000 de oameni:”A fost copleșitor!”

Citește și: Cum arată Corina Caciuc în colanți, la două luni după naștere.Iubita lui Laurențiu Reghecampf s-a îngrășat foarte puțin în timpul sarcinii

Citește și: Francesco Totti și Ilary Blasi divorțează după 17 ani de căsătorie:”Alegerea, deși dureroasă, nu poate fi evitată”

Ce și-a cumpărat Smiley din primii lui bani

Care a fost primul lucru pe care ți l-ai cumpărat din banii tăi?

O pereche de adidași originali. Pfff, cât de mult mi i-am dorit! Au costat o grămadă, mai mult decât ar fi trebuit să dau eu pe o pereche de încălțări. Dar mi-am făcut damblaua. Și ca să îmi și primesc lecția de viață, i-am uitat la sală, după un antrenament, chiar în primele zile de purtare.

Nu te-am întrebat degeaba despre lipsuri, pentru că și acum îmi dau seama că ești un om foarte cumpătat… Așa e că nu cheltui aiurea?

Nu-mi trebuie multe ca să fiu fericit, dar mai și cheltui aiurea, după cum îmi mai spun apropiații din când în când. Eu niciodată nu mi-am dorit vacanțe exotice, ceasuri scumpe, nu am avut bucurii din aceste lucruri, eu mi-am dorit să fac muzică, să trăiesc din asta și să creez un spațiu în care să poată veni oricând să cânte și să înregistreze oameni ca mine. Pentru cine nu simte ca mine poate părea că eu cheltui aiurea. Râd acum că mi-au venit în minte câteva cuvinte din partea unui om mai în vârstă care spunea: „Vreți microfoane, aparatură de înregistrări, instrumente muzicale și pupitre de sunet? Ei bine, asta să mâncați acum când v-o fi foame. Însă pentru sufletul meu și al celor ca mine este de-a dreptul o hrană pentru suflet.

„Îmi plac prea mult dulciurile'

Nu că am fi la un test-fulger, dar aș vrea să ne mai spui un lucru neștiut, despre tine.

Îmi plac prea mult dulciurile. Iar tortul de bezea făcut de mama este irezistibil.

Te-ai vindecat de timiditate? Dacă da, cum ai reușit? Sau consideri că unui bărbat îi stă bine să fie ușor timid toată viața?

Nu știu cum îi stă bine unui bărbat, nu m-am gândit niciodată la asta și nu mi-am propus să fiu eu într-un fel mai bun sau mai puțin bun decât sunt. Nu-mi place, așa e, să epatez, să bat toba, la figurat vorbind, să mă bag eu în seamă unde nu îmi este locul. Probabil este tot ceva din educație sau din ADN, cine știe? Eu sunt cum simt să fiu.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton