Ce relație are Raluca Bădulescu cu fiul ei, Alex: "Copilul ăsta e mai deștept decât mine. Eu îl ascult de multe ori"

 Oana Pantazi
.

Raluca Bădulescu trece prin momente grele acum, fiind în divorț, însă are marele noc să aibă alături un fiu de toată isprava, matur și responsabil. Alex, în vârstă de 20 de ani, este un tânăr pe care mama lui se poate baza în orice circumstanță, după cum declară chiar vedeta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La cât de bine arată Raluca Bădulescu (47), puțini își imaginează că vedeta are un fiu în vârstă de 20 de ani, care a depășit-o cu mult în înălțime și, uneori, după cum spune chiar ea, și în maturitate. Jurata „Bravo, ai stil!” își divinizează fiul, relația dintre ei doi fiind una de invidiat.

Cum-arata-fiul-Ralucai-Badulescu-3Cum-arata-fiul-Ralucai-Badulescu-3

Raluca Bădulescu are un fiu în vârstă de 20 de ani. În ce relații sunt

Vedeta trece printr-un divorț dureros în momentul de față, mărturisind că Florin, dragostea vieții ei și cel ce curând îi va deveni fost soț, i-a fost sprijin întotdeauna și îi va lega toată viața o frumoasă prietenie. Mai presus însă de toți și toate pentru Raluca Bădulescu este Alex, simpaticul ei fiu, care are 20 de ani acum și cu care vedeta are o relație specială.

„Îl ador cel mai mult pe lumea asta. În afara că e Soarele meu, este prietenul meu cel mai bun. Are 20 de ani. E mai înțelept decât mine. Copilul ăsta e mai deștept decât mine. Eu îl ascult de multe ori când îmi spune ceva. Îl văd cât este de responsabil și văd că vrea să facă chestii. A, că îi place ca lui maică-sa să se distreze, să iasă, ce naște din pisica șoareci mănâncă. Însă, merge foarte bine la școală, este foarte determinat. Are toate calitățile. Se mai întâmpla ca Florin să fie plecat de acasă și venea și la 3 noaptea când îmi mai era rău. Are atâta grija de mine, este atât de bun și deștept. Nu stiu ce am făcut să merit asemena băiat. E meritul părinților mei. I-am făcut poftele mereu. Noi am fost părinți de weekend”, a declarat Raluca Badulescu pentru Fiță cu Adiță.

Citește și: Raluca Bădulescu, cu lacrimi în ochi, după ce a anunțat divorțul de soțul ei: „Este dragostea vieții mele. Ne-am separat, dar vedem ce o mai fi”

Citește și: Raluca Bădulescu și-a făcut o nouă operație estetică la față. Cum arată acum

Citește și: Cum a ajuns Raluca Bădulescu să fie vedeta cu cea mai mică talie din România:Nici mie nu-mi vine să cred

Citește și: Ce înălțime și ce greutate are Raluca Bădulescu:„Regimul pe care l-am ținut se bazează pe…/ EXCLUSIV

Citește și: Costi Ioniță, reacție furibundă după ce a ajuns pe plajă, în Thassos: „E mizerabilă. Păi îmi e și silă să…'

De altfel, Raluca Băculescu a povestit și că între Florin și Alex, care îi este acestuia ca un fiu, a fost întotdeauna o relație bună.

„Noi avem copil, respectiv pe Alex. Are doi tați, pe tata Florin și pe tata Vali (n.red – Vali Pungă). Suntem o familie extinsă, complexă, cu toții suntem părinții lui Alex, este unicul nostru rege. A fost alegerea noastră să nu mai avem alți copii în afară de Alex. Florin îl iubește ca și pe copilul lui”, mărturisea Raluca pentru VIVA!

„Eu sunt ceea ce sunt azi datorită lui Florin”

Cu toate că drumurile lor s-au separat, Raluca Bădulescu vorbește atât de frumos despre soțul ei, încât nu poți să nu te întrebi dacă nu va reveni asupra deciziei de a divorța. Florin i-a stat alături Ralucăi nu mai puțin de 12 ani, iar Alex i-a fost ca un fiu, așadar despărțirea nu este deloc ușoară.

Eu, repet, sunt prietenă cu Florin, îmi este aproape. Știu că îmi vă fi aproape toată viața, iar eu îl iubesc ca pe ochii din cap, dar e o situație complicată. Eu sunt ceea ce sunt azi datorită lui Florin. Când ne-am cunoscut, eram într-o perioadă agitată, m-a adunat. Eu sunt Balanță, dar nu sunt echilibrata, sunt la extreme. Ori dansăm, ori plângem, nu am cale de mijloc. Nu îmi iese. A știut să aibă grija de mine. Eu sunt datorită lui. Simțeam să spun lucrurile astea… Este familia mea. Nu stiu cum o să fie de acum înainte, e dragostea vieții mele„, a mai spus Raluca în emisiunea Fiță cu Adiță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton