Anca Țurcașiu a apelat la ajutorul psihologului, după divorț: „Am avut nevoie de sprijin. M-am apropiat mult mai mult de latura spirituală” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Anca Țurcașiu apelat la ajutorul psihologului, după divorț. Punct și de la capăt. Uneori, viața te pune în fața unor alegeri neașteptate, iar Anca Țurcașiu a demonstrat că poate să ia totul de la zero după divorț. E puternică, și-a învins frica de singurătate, și-a învățat lecțiile de viață, iar în prezent este fericită și împăcată cu alegerile făcute.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Spuneai că cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o a fost întoarcerea către tine. Te-ai pus pe primul plan după despărțirea de tatăl băiatului tău?

Da. Și mi se pare absolut firesc că am rămas cu mine și cu Dumnezeu, am regăsit și un soi de credință mult mai puternică, mi-am umplut sufletul și cu asta. Și merg la Sfânta Liturghie întotdeauna când sunt în București, merg la Sfântul Elefterie, unde este un cor impresionant și, de fiecare dată, plec așa cu o energie bună. Recunosc că m-am apropiat mult mai mult de latura asta spirituală.

anca-turcasiu-divort-1-1anca-turcasiu-divort-1-1

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Ancăi Țurcașiu, după divorț:„Sunt răsfățată și iubită' / EXCLUSIV

Citește și: Anca Țurcașiu a căzut în casă și și-a rupt piciorul, vara trecută:Am avut dublă fractură de rotulă. De atunci, joc un rol șchioapă și în cârje' / EXCLUSIV

Citește și: Dani Oțil, moment stânjenitor la cumpărături. Ce a pățit prezentatorul TV:„Se ajunge la un divorț'

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck au plecat în luna de miere, după nunta secretă.Cum au fost surprinși în Paris

Anca Țurcașiu apelat la ajutorul psihologului, după divorț

Sunt multe femei care preferă să rămână într-un mariaj care nu mai merge, la tine cum a fost?

Îți trebuie foarte mult curaj. Toate fricile astea pe care noi le avem sunt o dovadă de nesiguranță. Până la urmă, vrei să ai o siguranță, să ai în jurul tău spațiul acela cu care ai devenit confortabil. Și atunci când toate lucrurile se destramă, se rup din orice fel de motiv, nu mă refer neapărat la un divorț, ci la orice, o moarte, o despărțire, ai pierdut o avere, o destabilizare de genul acesta creează foarte multe spaime, foarte multe frici, și lecția cea mai puternică pe care am învățat-o în timp a fost că suntem atât de puternici, mult mai puternici decât credem noi despre noi. Și că niciodată nu suntem singuri. Atunci când avem impresia că suntem singuri,niciodată nu suntem singuri.

Cum ai perceput tu plecarea lui din casă?

Nu mai știu cum a fost. Nu pot să spun că mi-a fost ușor, dar m-am obișnuit, te obișnuiești cu orice.

De-a lungul timpului, ai apelat la consiliere psihologică? Unii consideră că mersul la psiholog e o modă, alții dimpotrivă, că e o rușine. La tine cum a fost?

Da, cred foarte mult în asta și primești foarte mult ajutor. E o nevoie, pentru că tu te vezi din alt unghi, te vezi subiectiv, ori cineva care te vede din afară și cu care stai de vorbă îți deschide ochii către adevăr și realitate, pe care tu nu o poți percepe decât prin prisma emoțiilor pe care le ai în momentul respectiv și e de foarte mare ajutor. Am fost la psiholog după divorț. Am avut nevoie de sprijin.

Ce frici și-a învins artista

Ați încercat să vă reparați cumva mariajul în momentul în care ați văzut că nu mai merge?

Nu vreau să vorbesc despre lucrul acesta. Atunci când am făcut postarea publică, am spus că nu voi vorbi absolut nimic din ce am trăit și ce s-a întâmplat, doar am făcut acest anunț, iar eu mă țin de promisiune. Vorbesc despre mine ca om, ce simt, cum sunt și ce fac. Atât.

Ce frici ți-ai învins?

Multe. Frica de singurătate, frica de înălțimi și spații deschise, telescaun, dacă era tot gol în jurul meu la un balcon, la etajul 30, nu puteam să ies pe balcon. Nu mai am nicio treabă. Mi-am înfrânt-o făcând lucrurile astea și spunându-mi că nu are ce să mi se întâmple. Toate fricile noastre știi de ce sunt legate? De frica de moarte.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, www.mirceamarinescu.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton