Ce concurenți au surprins-o cel mai mult pe Ozana Barabancea la Te cunosc de undeva, sezonul 18: „Sunt profesioniști. M-au cucerit definitiv” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Ce concurenți au surprins-o cel mai mult pe Ozana Barabancea la Te cunosc de undeva, sezonul 18. De 10 ani, telespectatorii o urmăresc la „Te cunosc de undeva! (Antena 1), iar rolul de jurat și de antrenor de voci i-a adus un capital imens de popularitate. Cu toate astea, spune că celebritatea nu a schimbat-o. Am vrut să aflăm mai multe despre omul, dar și profesionistul Ozana Barabancea, așa că am profitat de întâlnirea cu ea pentru a-i pune întrebări mai mult sau mai puțin discrete…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ozana, ne bucurăm să te avem invitată, mai ales că… „long time no see. Cum te găsim spre final de an? A fost 2022 cum ți-ai dorit?

Da, a fost 2022 așa cum mi-am dorit, cu toate provocările. Sunt mulțumită și de mine, și de oamenii din jurul meu. Încerc, de regulă, să nu am prea multe așteptări. Este totul în regulă.

ozana-barabanceaozana-barabancea

Citește și: Schimbări pentru Ozana Barabancea, după 18 sezoane de Te cunosc de undeva!:”Îmi e dor de rolul meu, dar…”

Citește și: Ce probleme avut Ozana Barabancea după ce a făcut operația de micșorare de stomac:”Nu puteam să mai cânt”

Citește și: Cristina Cioran s-a mutat cu mama ei, după despărțirea de Alex Dobrescu:„Mă ajută foarte mult. Nu știu cum vom…'

Citește și: Maria Dragomiroiu și soțul ei pleacă în prima lor vacanță, în cei 35 de ani de căsnicie:„Eu am vrut să merg la mine la țară, dar…'

Ce concurenți au surprins-o cel mai mult pe Ozana Barabancea la Te cunosc de undeva, sezonul 18

La fel ca noi, fani declarați ai show-ului, și telespectatorii „Te cunosc de undeva! au așteptat cu nerăbdare să reveniți cu un nou sezon. Sunt 10 ani de când te afli la masa juriului și aș vrea să ne spui cum te-a schimbat această experiență, în afara faptului că ți-a adus mai multă vizibilitate și un capital imens de popularitate.

Nu m-a schimbat în niciun fel, pentru că eu cred că am ajuns în această poziție fiindcă sunt așa cum sunt. Nu joc un rol. Oamenii aceia m-au angajat pentru că eu sunt așa cum sunt. Eu nu sunt actriță, eu sunt un personaj.

Dar ți-a adus mai multă vizibilitate și un capital imens de popularitate?

Da, dar nu, nu m-a schimbat. Nu mi-a crescut niciun corn în frunte.

Te recunosc oamenii pe stradă? Cum reacționează?

Da, oamenii sunt drăguți. Reacționează frumos: mă strigă, zâmbesc, mă salută. Mai o poză, mai un selfie… mă rog.

„Cei care m-au surprins în acest sezon au fost Emilian și Natanticu'

Nu ar fi corect să te întreb care sunt favoriții tăi, dar aș vrea să ne spui care sunt concurenții care te-au surprins cel mai mult în acest sezon.

În acest sezon? Cei care m-au surprins în acest sezon au fost Emilian și Natanticu.

Și ce ai apreciat cel mai mult la ei?

Profesionalismul. Sunt profesioniști. Sunt atenți la detalii, își dau silința… Și naturalețea am mai apreciat-o, curajul de a accepta orice provocare, deși personajele în sine au fost grele. Nu există personaj ușor. Au studiat. Pe mine asta mă interesează, să studieze. Unul este muzician, altul este actor. Și totuși, amândoi m-au cucerit definitiv.

Fără doar și poate, „Te cunosc de undeva! a fost și este o „trambulină pentru mulți concurenți. Știu că au fost destui care nu aveau studii muzicale și care, datorită ție, au trecut la un alt nivel. Care a fost cea mai mare satisfacție a ta în acești 10 ani?

Nu datorită mie, datorită lor au trecut la un alt nivel. Cea mai mare satisfacție a mea în 10 ani? Nu știu dacă am avut neapărat vreo satisfacție notabilă. Dar mie mi-a plăcut pe vremea când făceam eu orele de canto. Mă implicam foarte mult și descopeream foarte multe lucruri, chiar și pentru mine însămi a fost o provocare în școală. Și faptul că mereu am fost echidistantă și nu am avut niciodată favoriți… Mi-au plăcut oamenii, concurenții, dar nu i-am privilegiat în detrimentul altora, din contră. Cum să spun? Partea mea justițiară a fost extraordinar de bine echilibrată. Am probleme pe tema asta…

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE DECEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: PR, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton