Cine sunt finaliștii Vocea României 2022. Ei se luptă pentru premiul de 100.000 de euro

 Laciu Andreea
.

Cine sunt finaliștii Vocea României 2022. În data de 16 decembrie, telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură evoluția semifinaliștilor și s-au anunțat numele celor patru norocoși care se vor lupta pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro, în data de 23 decembrie. De data aceasta, puterea a fost în mâinile celor de acasă, căci voturile publicului au decis. Jurații și-au susținut toți concurenții, dar patru dintre ei au plecat acasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cei patru finaliști au reușit să ajungă în ultima etapă, după ce au fost aleși dintre toți concurenții înscriși la preselecții. Talentul și carisma lor i-a adus până aici. Înainte de semifinala live, din data de 16 decembrie, au depins de alegerile juraților, dar apoi telespectatorii de acasă sunt cei care au decis cine pleacă acasă și cine rămâne în competiție, ca să lupte pentru marele premiu de 100.000 de euro și trofeul Vocea României 2023.

cine-sunt-finalistii-vocea-romaniei-2022-1cine-sunt-finalistii-vocea-romaniei-2022-1

Cine sunt finaliștii Vocea României 2022

Din echipa lui Tudor Chirilă, Iulian Nunucă merge mai departe. El a impresionat încă o dată în semifinală, după ce a cântat piesa Bohemian Rapsody. A moștenit talentul muzical din familie, căci bunicul și tatăl său sunt lăutari celebri. Și-a dorit mereu să fie pe scenă și să cânte.

Din echipa de care s-a ocupat Irina Rimes, este o finalistă, de altfel singura fată dintre cei patru concurenți. Andra Botez i-a cucerit pe telespectatori cu interpretarea piesei I Will Always Love You, iar votul acestora a trimis-o mai departe, în finală.

Cine sunt finaliștii Vocea României 2022. Are 38 de ani și este din Iași. A mărturisit că Vocea României a fost pentru ea o ocazie uriașă, căci se temea să mai încerce să participe la concursuri din cauza vârstei. Și-a învins fricile și acum se luptă pentru marele premiu, în valoare de 100.000 de euro.

Citește și: Cine este Teodor Debu de la Vocea României. A fost dependent de droguri și alcool, în liceu: „Am trecut printr-un iad'

Citește și: De ce a devenit Elena Gheorghe vegetariană: „Acum un an, m-am lăsat și de ouă și lactate. Există un înlocuitor de carne…' / EXCLUSIV

Citește și: Alexandra Șipoș de la Vocea României, despre „scandalul” pantofilor second-hand, cu Tudor Chirilă: „Mi-aș fi dorit să se vorbească despre calitățile mele vocale” / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație există între Alecsandru Dunaev și Mara Oprea, colegi în serialul Adela: „S-a creat o conexiune încă de la repetiții și…' / EXCLUSIV

Cine sunt finaliștii Vocea României 2022. Din echipa lui Denis Roabeș, norocosul finalist și cel care și-a atras simpatia publicului este Teodor Debu. Are 22 de ani și este student în București. A povestit că muzica i-a salvat viața după ce s-a luptat cu dependența de alcool și droguri.

Din echipa lui Smiley și Theo Rose, Winael Baldus este concurentul care are șansa să lupte în marea finală. Și-a dorit să primească o oportunitate, iar în semifinală a demonstrat din plin că merită să se numere printre cei patru finaliști.

Anunțul lui Tudor Chirilă despre Vocea României

Cine sunt finaliștii Vocea României 2022. Criza sanitară declanșată în anul 2020 a afectat și televiziunea din țara noastră. Însă, în sezonul actual, show-ul Vocea României a revenit cu adevărat în forță.

„Mie mi-a fost foarte dor de Vocea României, pentru că mi se pare că este un show de televiziune unde am reușit să îmi găsesc locul. Am privilegiul să mă bucur de atâta emoție care vine de la concurenți, iar eu doar trebuie să stau pe scaun și să fiu expus la această emoție, ceea ce este foarte tare. După care am posibilitatea să îmi exersez «competențele pedagogice» și să lucrez cu ceea ce eu numesc o echipă, chiar dacă show-ul presupune, de multe ori, adversitate.

Cred că este unul dintre cele mai importante show-uri de televiziune din România și este făcut la un nivel înalt. Îmi este dor de sezoanele trecute, îmi este dor de fiecare atmosferă din fiecare sezon în care am fost în concursul acesta și mă bucur că PRO TV și publicul consideră că sunt o parte mișto din echipa acesta. Iată, sunt și în sezonul acesta de revenire.

Dacă este să ne uităm la partea pozitivă din această pauză forțată de pandemie, vedem că s-au adunat mai multe voci bune în toți anii aceștia, poate mulți copii care aveau 14 ani au făcut 16 ani, mulți adolescenți care nu au apucat să intre în momentul acela în show intră acum. Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public’, a dezvăluit Tudor Chirilă.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton