Andreea Antonescu poate să nască în orice moment: ”Am trecut de cele 36 de săptămâni, bebelina poate ieși oricând”

 Calin Maria Bianca
.

Andreea Antonescu poate să nască în orice moment. Frumoasa artistă este pe ultima sută de metri cu sarcina, astfel că fetița pe care o poartă în pântece poate să iasă în orice moment. Timpul s-a scurs mai repede ca oricând pentru vedetă, astfel că a ajuns în punctul în care așteaptă cu bagajele făcute să o aducă pe lume pe cea de a doua fetiță a ei. Iată cum se simte, dar și cum stă cu pregătirile!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu este pe cale să devină mamă pentru a doua oară. Din moment în moment, artista ar putea naște, asta fiindcă termenul de 36 de săptămâni a fost deja împlinit. Experiența își spune cuvântul în cazul vedetei, astfel că are lecțiile învățate de la Selena și deja știe cum stau lucrurile, fiind de ani buni obișnuită cu rolul de mamă.

antonesc-5antonesc-5

Așa cum și-a obișnuit fanii, Andreea Antonescu este extrem de activă în mediul online. Dacă până să rămână însărcinată pentru a doua oară era discretă cu viața ei personală, lucrurile au luat o altă întorsătură. Încă de când avea câteva luni de sarcină, își ținea marea comunitate la curent cu aproape orice noutate. Ba mai mult, chiar azi a făcut o secțiune de întrebări și răspunsuri, unde a vorbit și despre ultimele momente cu fiica ei în pântece.

Citește și: Când va naște Andreea Antonescu. Cum se simte artista în sarcină:„Acum, la 40 de ani, mă…'

Citește și: De ce nu a divorțat Andreea Antonescu nici acum, deși este însărcinată cu noul iubit:”Mai lipsește doar…”

Citește și: Niculae Bădălău a fost trimis în judecată pentru dare de mită și trafic de influență.Ce se arată în comunicatul DNA

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, decizie neașteptată în legătură cu presupusa fiică a logodnicului ei:”Să dea Dumnezeu să avem o familie cât mai mare”

Andreea Antonescu poate să nască în orice moment

Andreea Antonescu a vorbit recent cu fanii din mediul online. Plină de emoții, frumoasa artistă le-a dezvăluit că în orice moment poate să o nască pe cea de a doua fiică a ei. Până la momentul respectiv, tot ceea ce îi rămâne de făcut este să se odihnească și să profite de ultimele momente.

Am avut și foarte multe lucruri de făcut legate de bebelină, care este gata să iasă. Am trecut de cele 36 de săptămâni. Bebelina poate ieși oricând vrea ea. Așa că trebuie să profităm de timp. De data aceasta am avut experiența de la Sienna.', a explicat Andreea Antonescu în mediul online.

Andreea Antonescu, pregătită pentru venirea pe lume a fiicei sale

Andreea Antonescu și iubitul ei numără momentele până când își vor strânge minunea la piept. Pot fi minute, ore sau chiar încă câteva zile. Termenul de 36 de săptămâni a fost depăși, așa că în orice moment bebelușul își poate face apariția. Este așteptată cu multă dragoste și emoție, dar tototdată cu toate lucrurile pregătite de către cei doi părinți nerăbdători.

Am ales pătuțul. Am ales căruțul. Am ales câteva dintre piesele vestimentare. (…) Am fost destul de drastică în ceea ce privește aceste detalii. Știam exact cam care sunt brand-urile în jurul cărora să mă învârt.

Dacă acum 11 ani, când eram însărcinată cu Sienna, nu am cumpărat nimic, și din lipsa experienței și pentru că am simțit așa o teamă și m-am lăsat influențată (…), de data aceasta am aproape totul cumpărat. Sunt pe ultima sută de metri, am emoții foarte mari. Îmi doresc ca bebelina să fie sănătoasă, asta e cel mai important lucru.', a continuat Andreea Antonescu.

Ce nume o să poarte a doua fiică a Andreei Antonescu

Andreea Antonescu poate naște din moment în moment. Deschisă cu fanii ei, le-a mărturisit acest detaliu, însă și multe alte. A pregătit camera micuției sale și a avut grijă să-i cumpere tot ceea ce îi trebuie. Cu toate astea, printre numeroasele informații, artista nu a vorbit absolut de numele fetiței pe care o poartă în pântece. Cu siguranță însă, dacă nu a dezvăluit până acum, o să fie public atunci când o să dea marea veste, și anume că a născut!

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton