”Nici dacă s-ar întoarce în genunchi nu ar mai...” Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce Laurențiu Reghecampf nu i-a urat ”La mulți ani”

 Calin Maria Bianca
.

Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce Laurențiu Reghecampf nu i-a urat 'La mulți ani'. Sexy impresara și-a sărbătorit ziua de naștere în avans cu 2 zile. A avut parte de o petrecere fastuoasă, însă un detaliu a deranjat-o destul de tare și anume că Laurențiu Reghecamp nu i-a făcut vreo urare. Totuși, timpul nu este trecut fiindcă până la ziua ei de naștere mai sunt câteva ore în care celebrul antrenor poate face acest gest de dragul a ceea ce a fost între ei și a copilului care-i unește. Iată însă ce a spus Anamaria Prodan despre el chiar la aniversarea ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și-a serbat ziua de naștere alături de nume mari din showbiz-ul românesc. Numeroase vedete i-au fost alături și s-au distrat alături de sexy impresara. Bineînțeles, cele mai importante prezențe au fost chiar copiii ei, lângă care a stat aproape toată noapte. Pe ritmuri de muzică populară, manele și majoritatea genurilor muzicale, party-ul s-a terminat abia în zorii dimineții.

prodan-1-2prodan-1-2

Pe tot parcurusul petrecerii, Anamaria Prodan a fost cu zâmbetul pe buze și a demonstrat tuturor că este mai fericită și mai puternică ca niciodată. Un lucru însă o măcina pe interior, astfel că nu a ezitat să vorbească despre el public. Bineînțeles, subiectul se îndreaptă către încă soțul ei Laurențiu Reghecampf, c care se află în proces de divorț în aceste momente.

Citește și: „Nu stă în România, copiii mei îl adoră”.Anamaria Prodan are un nou iubit, după divorțul de Laurențiu Reghecampf

Citește și: De ce s-au despărțit Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu. Au avut o relație acum aproape 30 de ani:”Eram ca două săbii ascuțite”

Citește și: Monica Tatoiu nu mai doarme în același pat cu soțul ei, după o căsnicie de peste 30 de ani:”Nu mai ai nicio plăcere”

Citește și: Legătura dintre familia lui Florin Salam și Floricica Dansatoarea:”Mama lui Betty m-a luat la ea acasă…”

Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce Laurențiu Reghecampf nu i-a urat 'La mulți ani'

Întrebată dacă printre cei care i-au făcut numeroase urări frumoase și speciale se numără și Laurențiu Reghecampf, încă soțul ei, Anamaria Prodan a avut o reacție neașteptată. Sexy impresara a declarat că nu a făcut acest lucru, iar asta îi demonstrează educația pe care o are. Totuși însă, să nu uităm că sexy impresara și-a serbat ziua în avans, astfel că nu este timpul pierdut ca celebrul antrenor să facă un astfel de gest frumos pentr trecutul pe care-l au împreună.

Laurențiu Reghecampf nu mi-a dat nici măcar un telefon. Dacă ar fi făcut-o, i-aș fi mulțumit. Totul e o chestie de educație. Nu e nicio problemă!. (…) Povestea noastră e un capitol definitiv închis. Nici dacă s-ar întoarce în genunchi sau pe burtă, nu ar mai fi nimic de discutat!', a declarat Anamaria Prodan pentru PlayTech.

Anamaria Prodan: 'Sunt o scumpete de fată'

În ciuda detaliului care a deranjat-o, Anamaria Prodan și-a continuat declarațiile cu zâmbetul pe buze și cu simțul umorului la ea, așa cum ne-a obișnuit. Sexy impresara a fost cu adevărat o apariție la petrecere fastuoasă organizată în cinstea aniversării a 50 de ani, astfel că nu a ezitat să se laude cu ținuta și bijuteriile prețioase pe care le poartă.

'Rochia pe care o port este una creată în colaborare cu firma mea, Prodan Stavros Couture. Bijuteriile sunt fie creații Cartier, fie personale. Toate sunt foarte scumpe. Și eu sunt o scumpete de fată!. (…) Tot răul e spre bine. Așa se spune, nu? În plus, eu știu că Dumnezeu nu-ți dă niciodată mai mult decât poți duce! Am avut parte mereu de mult noroc în viață. De frumusețe și de inteligență. Toate acestea adunate în mine!', a mai precizat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, în proces să ascundă tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan s-a decis în urmă cu mai multe luni să șteargă tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf de pe spatele ei. Deși părea ușor, este un proces destul de îndelungat. Nu era deloc un tatuaj mic, ci din contră. În locul acestuia, sexy impresara a ales să facă un vultur sau chiar o pasărea Phoenix, ambele reprezentând-o pe deplin.

'Am început să modific acel tatuaj încet-încet. Nu e ușor și nici comod! Am pus în loc un vulture mare, dar la fel de bine ar putea fi o Pasăre Phoenix, fiindcă mă asemăn cu așa ceva! Renasc și mor!', a mai spus sexy impresara pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton