De ce a devenit Elena Gheorghe vegetariană: „Acum un an, m-am lăsat și de ouă și lactate. Există un înlocuitor de carne...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

De ce a devenit Elena Gheorghe vegetariană. Elena Gheorghe a optat pentru un regim vegetarian. Totul s-a întâmplat în urmă cu doi ani, când artista a renunțat mai întâi la carne. De anul trecut, interpreta nu mai consumă nici lactate și ouă. Într-un interviu pentru viva.ro, Elena Gheorghe a dezvăluit cu ce a înlocuit carnea și ce i-a cerut Moșului prin intermediul unei scrisori.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce a devenit Elena Gheorghe vegetariană. Elena Gheorghe a devenit vegetariană de doi ani de zile. Artista a mărturisit că în anul 2020 a renunțat la carne, iar de anul trecut nu mai consumă nici lactate sau ouă. În prag de sărbători, vedeta i-a trimis o scrisoare lui Moș Crăciun și speră ca dorința ei să se îndeplinească.

314730102_721436892672176_893269256354516698_n314730102_721436892672176_893269256354516698_n

Citește și: Ce sacrificii a făcut Elena Gheorghe pentru noua ei melodie, „Topește-mă de tine':„Nu a fost ușor. Am mâncat 50 de kg de…'

Citește și: Ce dietă ține Elena Gheorghe, pentru a se menține la 50 de kilograme:”Nu mă pot lăsa de tot de…” / EXCLUSIV

De ce a devenit Elena Gheorghe vegetariană

Elena Gheorghe și-a schimbat stilul alimentar în urmă cu doi ani de zile. Cântăreața nu mai consumă carne din 2020, iar de anul trecut a renunțat și la lactate și ouă. În prezent, artista cântărește 52 de kilograme, dar și-ar dori să mai topească 3 kilograme, pentru a ajunge la greutatea la care se simte ea cel mai bine. În prag de sărbători, Elena Gheorghe i-a scris lui Moș Crăciun și speră ca acesta să îi îndeplinească dorința. Crăciunul îl va petrece acasă, iar de Revelion va fi pe scenă.

Se apropie sărbătorile, unde le petreci?

Sărbătorile întotdeauna le petrec acasă. Adică de Crăciun întotdeauna sunt acasă, pe 24 și 25 decembrie. Așa am făcut în fiecare an, când am plecat cu mici excepții, doar după ce am luat masa împreună, în familie, și am plecat să cânt la miezul nopții.

Dar, anul acesta, ne-am propus să rămânem acasă, pentru că a fost un an foarte. foarte plin pentru noi. Și, am zis că cel mai bine ar fi să ne relaxăm în sânul familiei. Așa că o să stăm cu ai noștri copii. În seara asta vin spiridușii să ia scrisoarea lui Moș Crăciun, vin la noi la ușă… Iar de Revelion vom avea concerte și vom cânta, iar de pe 4 sau 5 ianuarie, sper ca Moș Crăciun să îmi asculte dorința și să-mi citească scrisoarea și să se ocupe de vacanța mult dorită.

Elena Gheorghe: 'Voi mânca și eu cozonac'

Ce nu o să-ți lipsească de la masă de Crăciun?

Eu sunt vegetariană și la mine totul se rezumă la preparate fără carne. Dacă facem pentru mine o salată de boeuf, o facem cu maioneză de post, fără ou. În loc de sarmale de dulce, facem sarmale de post. Dar meniul copiilor, al părinților și al soțului meu, este absolut normal. Voi mânca și eu cozonac, chiar dacă are ou. O dată sau de două ori pe an fac acest lucru, nu mă pot abține, mai ales că este făcut în casă. Așa că nu cred că o să lipsească prea multe lucruri de pe masă.

Dar ai mei sunt cumpătați. Cel puțin soțul meu este foarte cumpătat la mâncare. Mănâncă pe 25 decembrie un fel, pe 26 decembrie alt preparat, adică el nu le mănâncă pe toate în același timp. Tocmai pentru că ține la siluetă și nu vrea să se îngrașe. El e cu sportul, mai are grijă să nu pună pe el mai mult.

Artista cântărește 52 de kilograme și vrea să mai topească 3 kilograme

Dar tu, ce faci? Arăți senzațional!

Trebuie să mai dau jos vreo 3 kilograme. Vreau să ajung la kilogramele acelea la care mă simt eu cel mai bine. Eu de obicei am 49-50 de kilograme. În acest moment cântăresc 52 de kg. Cele trei kilograme în plus le-am dat jos la început de toamnă, dar pentru că avem foarte multe evenimente, mai mănânc și seara și le-am pus la loc.

Eu care nu mâncam seara deloc, pe la ora 19:00-20:00 spuneam 'gata nu mai mănânc nimic'. Acum, pentru că am evenimente până la ora 2 sau 3 dimineața, mai mănânc un fruct, mai beau ceva, o limonadă care conține miere ca să suplinesc cumva partea asta cu odihna, la care sunt restantă. Și așa mai mănânc ceva dulce, care se pune, chiar dacă ard în timpul concertului multe calorii.

Elena Gheorghe a renunțat la carne în urmă cu doi ani

Și regimul acesta vegetarian de când l-ai adoptat?

În 2020 m-am lăsat de carne, iar acum un an de zile m-am lăsat și de ouă și lactate. Mai mănânc din când în când brânză că deh, sunt machidoancă și fără brânză e greu la noi. Dar consum mai răruț brânză, pentru că așa simt eu că îmi e bine.

Dar, proteinele din ce ți le iei?

Proteinele le iau din linte, fasole, tofu… Consum tot ce înseamnă partea aceasta de proteine vegetale. Mai există un înlocuitor de carne, jackfruit, pe care îl cumpăr de pe internet. Este un fruct cu care eu fac shaorma. Și iese o shaorma incredibil de gustoasă cu jackfruit! Și vreau să spun că băiețelul meu, chiar dacă mănâncă carne și ar putea să mănânce o shaorma normală, îmi spune: 'mama când mai faci o șaorma din aia, de a ta?'.

Pentru că îi place mai mult a mea, decât cea pe care o facem cu carne. Este foarte delicioasă și o consumă toată lumea din familie. Cu jackfruit iese senzațională! Poți să îți faci ce vrei cu el, orice vrei să înlocuiască carnea. Pui jackfruit și iese absolut bestial.

Și probabil că este și mai bun decât soia. Nu-i așa?

Clar. Este mult mai bun. Și mai sănătos, pentru că soia, gata, e modificată genetic. Nu mai e ce a fost.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton