Paula Seling a filmat la minus 9 grade, în rochie de seară, pentru cel mai recent videoclip: "Arta nu cere sacrificii, ci implicare 100%"

 Radulescu Ruxandra
.

Paula Seling a filmat la minus 9 grade, în rochie de seară, pentru cel mai recent videoclip. După un divorț răsunător de fostul partener de viață, alături de care a petrecut 17 ani, Seling s-a focusat pe muzică. Artista a lansat, recent, un nou videclip, care a fost filmat într-un cadrul spectaculos. Paula Seling și-a dorit ca totul să iasă exact cum și-a imaginat, așa că nu a ezitat să facă orice, pentru a oferi publicului imagini cu adevărat superbe. Iată ce s-a întâmplat pe platourile de filmare de la ultimul videoclip al Paulei Seling.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Paula Seling a filmat la minus 9 grade, în rochie de seară, pentru cel mai recent videoclip. Cântăreața a trecut printr-o schimbare radicală anul acesta, când a decis să divorțeze de fostul ei soț, Radu Bucura, după 17 ani împreună. Fostul partener era și managerul ei, însă după despărțirea amândoi au luat-o pe drumuri diferite. Recent, Paula Seling a lansat un nou videoclip, pentru piesa „Cel mai frumos colind”, darul artistei cu ocazia Sărbătorilor către fanii, care o susțin. Cântăreața a ales o locație specială, Bâlea Lac și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a filma cadre cât mai spectaculoase.

index-41index-41

Paula Seling a filmat la minus 9 grade, în rochie de seară, pentru cel mai recent videoclip

Paula Seling este întru totul dedicată muzicii ei și dovadă este ultimul videoclip pe care artista l-a lansat pentru piesa „Cel mai frumos colind”. Cântăreața a filmat într-un cadrdu de poveste, la Bâlea Lac, unde a fost nevoită să îndure temepraturi năprasnice de minus nouă grade. În ciuda frigului, Paula Seling a ținut să poarte o rochie de seară superbă, de culoare roșie, efectul vizual fiind absolut minunat. Artista a lucrat cu o echipă de profesioniști, producătorul video, Oleg Oz și asistentul de producție Dumitru Neagu. Seling este de părere că arta înseamnă foarte multă muncă și implicare.

Citește și: De ce a divorțat Paula Seling de Radu Bucura:„Primele neînțelegeri au pornit încă de acum 12 ani. Ea îi reproșa mereu că…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce spunea Paula Seling despre căsnicia cu Radu Bucura și copii, acum două luni: „Am datoria de a transmite mai departe tot ce am primit’ / EXCLUSIV

Citește și: Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel, este pregătită să devină mamă: „Când persoana de lângă tine e ceea ce trebuie…”

Citește și:Anamaria Prodan împlinește 50 de ani.Zi de naștere cu lăutari și tort cu cinci etaje. Imagini de la fastuoasa petrecere

După cum știți, pentru mine, arta nu cere sacrificii, ci implicare 100% a ceea ce sunt eu, atât sufletește cât și fizic. Așa s-a întâmplat și la cele mai recente filmări, de la Bâlea Lac, unde am dorit să am cadre spectaculoase, cu orice preț… chiar și cu prețul de a fi stat, la minus 9 grade, îmbrăcată în rochie. Imaginile spun multe.„, a declarat Paula Seling despre atmosfera de pe platourile de filmare, potrivit Libertatea.ro.

Care a fost sursa de inspirație pentru ultima piesă a Paulei Seling

Paula Seling a vorbit despre sursa de inspirație a ultimei piese. Artista a declarat că este vorba despre o piesă din folclorul românesc, care a fost prelucrată pentru a suna mai actual. Cântecul a fost cules din popor de către Valentin Uzun și ulterior i-a mai fost adăugată o strofă. Paula Seling prețuiește foarte mult tradițiile românești, iar prin intermediul acestei piese a avut ocazia să înțeleagă și mai bine tradițiile mistice din bătrâni.

„Nu l-am denumit noi așa, ci spiritele hăruite ce au primit inspirația de a-l îngâna, în popor, din gură în gură, până a ajuns la Valentin Uzun care l-a cules din bătrâni și a fost atât de drăguț să mi-l încredințeze. Am adăugat versurile pentru încă o strofă, să nu se termine atât de repede, pentru că era păcat. A devenit un cântec cu parfum mistic și o stare specifică acelor colinde nealterate de vremuri și de tendințe, prin orchestrația realizată de Alexandru Gorgos, mix si master Sergiu Teaca', a spus Paula Seling.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton