Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Ioan Gyuri Pascu. Ana Iarina apare foarte rar în public

 Laciu Andreea
.

Multă lume se întreabă cum arată, dar și cu ce se ocupă fiica lui Ioan Gyuri Pascu. Au trecut deja șase ani de când artistul s-a stins din viață, la vârsta de 55 de ani. Decesul lui i-a îndurerat atât pe cei dragi, cât și pe fanii lui. În urma lui, a rămas ființa care i-a fost cea mai dragă: fiica lui, Ana Iarina. Fire extrem de discretă, s-au aflat foarte puține detalii despre ea, de-a lungul timpului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu șase ani, Ioan Gyuri Pascu a trecut la cele veșnice, la doar 55 de ani. Artistul a avut parte de o suferință cruntă în anul 2010, atunci când soția lui a decis să divorțeze. După acea veste, a suferit un accident vascular cerebral care i-a pus viața în pericol. Câțiva ani mai târziu, murea din cauza unui infarct. Gyuri Pascu a lăsat în urma lui o fiică, ce a apărut foarte rar în lumina reflectoarelor.

ioan-gyuri-pascu-2ioan-gyuri-pascu-2

Cum arată fiica lui Ioan Gyuri Pascu

Artistul și-a iubit enorm fiica, dar nu a fost mereu de acord cu deciziile luate de Ana Iarina. În prezent, se cunosc puține informații despre viața ei personală. Se știe totuși că are 25 de ani, iar în urmă cu niște ani buni, fiica lui Ioan Gyuri Pascu a participat la Românii au Talent. Nu a apărut singură pe scenă, ci alături de trupa din care făcea parte, informează Click.ro.

Se pare că Ioan Gyuri Pascu nu a fost foarte încântat de gestul făcut de fiica lui, dar nici nu i-a contestat decizia. Se pare că el și-ar fi dorit, mai degrabă, ca Ana Iarina să aibă o carieră în șah, în loc de lumea teatrului, a muzicii sau a cinematografiei. Fiica lui Ioan Gyuri Pascu are un adevărat talent în acest sport al minții, iar cântărețul a însoțit-o constant la turneele de șah, inclusiv în afara țării.

Citește și: Ce decizie radicală a luat Sanda Ladoși, după moartea lui Bogdan Stanoevici și a lui Ioan Gyuri Pascu: „Straniu eveniment”

Citește și: Al Bano, împotriva războiului din Ucraina. În trecut a cântat pentru Vladimir Putin: 'Trebuie să folosim creierul, ca să nu folosim armele'

Citește și: Ioan Gyuri Pascu ar fi împlinit azi 61 de ani. Florin Constantin: „Oamenii îl aplaudă frenetic și acum”

Citește și: Regele Cioabă îi amenință pe austrieci că îi lasă fără lebede, după ce au respins accesul României în Schengen: „Le vom servi la ei acasă”

Ce dezvăluiri a făcut fosta soție despre regretatul actor

Ioan Gyuri Pascu a divorțat de soția sa, Daniela Marin, după 17 ani de căsnicie. Această ruptură l-ar fi afectat foarte mult pe regretatul actor, iar suferința i-a șubrezit starea de sănătate.

La șase ani de la moartea artistului, Iuliana Marciuc a pregătit o ediție specială „Destine ca-n filme’, despre viața și cariera lui. Printre invitați s-a numărat și fosta soție a acestuia, Daniela Marin. Aceasta le-a explicat celor care l-au iubit pe Gyuri ce însemna, de fapt, replica acestuia de la finalul fiecărui spectacol:

„Neiubirea nu înseamnă ură, înseamnă să nu fii conştient de iubire şi să nu trăieşti în iubire. Neiubirea la asta se referea. Să vă ferească Dumnezeu să staţi închişi şi să nu ştiţi, să nu cunoaşteţi şi să nu vă deschideţi iubirii', a declarat Daniela Marin.

Toni Grecu, despre Ioan Gyuri Pascu

Le-au adus zâmbetul pe buze românilor cu glumele lor din Divertis, iar mulți dintre admiratorii lui Gyuri i-au simțit lipsa după ce artistul a trecut la cele veșnice.

Nu cred că exista om care să se fi bucurat aşa ca el de ziua lui de naştere. Îşi deschidea în acea zi casa şi sufletul ca nimeni altul. Eram foarte mulţi invitaţi, zeci şi zeci. Iar omul acesta, spectaculos din multe puncte de vedere, ne oferea atunci un megaspectacol. Aşteptam cu toţii să improvizeze.

Lua chitara şi ceea ne urma e aproape de nepovestit, chiar şi azi. Ne dedica mai fiecăruia dintre cei prezenţi câte o strofă, cel puţin, dar chestiunile erau rafinate, nu de genul Să moară duşmanii mei, de oftică că nu pot număra banii mei!

Nici pomeneală! Găsea tot felul de chichiţe de râdeam de ne crăcăneam şi atunci, şi după zile bune, când ne aminteam. A avut un talent nemăsurabil şi de aceea mi-e şi atât de greu să-mi găsesc cuvintele ca să vă descriu ceea ce am trăit!’, a declarat Toni Grecu pentru impact.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton