Ce bărbat de la Hollywood a invitat-o pe Alexandra Dinu la Festivalul de Film de la Veneția. Actrița a avut apariții spectaculoase pe covorul roșu

 Ifrim Georgiana
.

Ce bărbat de la Hollywood a invitat-o pe Alexandra Dinu la Festivalul de Film de la Veneția. Actrița și Cristina Jacob, regizoarea filmelor „Oh, Ramona', „Selfie' şi „Poveste de dragoste', s-au aflat zilele trecute la Veneția, acolo unde a avut loc cel mai vechi festival de film din lume. Cele două au avut mai multe apariții spectaculoase pe covorul roșu. Duoul nu este întâmplător, dat fiind faptul că acestea lucrează împreună la un nou proiect cinematografic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De când a părăsit juriul „Românii au talent', Alexandra Dinu a dispărut de pe micul ecran. Recent, aceasta a participat la cea de 79-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția, unde a avut câteva apariții remarcabile. Împreună cu regizoarea Cristina Jacob, actrița a participat la mai multe premiere de film din cadrul festivalului, printre care se numără la LImmensita, Dead for a Dollar şi Blonde. Mai mult, aceasta a fost invitată la evenimentul Il Ballo della Luce' (Balul Luminii), organizat în deschiderea Festivalului de Film de la Veneția, în colaborare cu revista Vanity Fair.

79th Venice Film Festival 2022, ”Dead For A Dollar” Red Carpet79th Venice Film Festival 2022, ”Dead For A Dollar” Red Carpet

Ce bărbat din Hollywood a invitat-o pe Alexandra Dinu la Festivalul de Film de la Veneția. Actrița a strălucit pe covorul roșu și a avut două apariții spectaculoase.

Citește și: De ce au divorțat, de fapt, Alexandra Dinu și Adrian Mutu:„Eram vedete, simțeam presiune peste tot'

Citește și: Cum a afectat-o pe Alexandra Dinu divorțul de Adrian Mutu:”E mai bine așa decât să rămâi într-o familie cu tensiuni”

Citește și:

Citește și:

Ce bărbat din Hollywood a invitat-o pe Alexandra Dinu la Festivalul de Film de la Veneția

Printre vedetele invitate la evenimentul Il Ballo della Luce' de către celebrul designer Giorgio Armani se numără și Alexandra Dinu. Aceasta a purtat o rochie vintage, semnată Giorgio Armani. În ceea ce privește machiajul, cei care s-au ocupat de apariția vedetei au optat pentru un look natural, care să îi pună în evidență ochii.

Cealaltă apariție spectaculoasă a actriței a avut loc la premiera dramei „L’immensita”, în care joacă Penelope Cruz. De această dată, Alexandra Dinu a purtat o ținută complet neagră. Cristina Jacob a purtat ținute semnate de designeri români și a făcut senzație pe covorul roșu.

„Mi-a facut plăcere sa-l revăd pe Adrien Brody în acest film mult așteptat. Am felicitat-o și pe Anna de Armas, care face un rol extraordinar. Joacă atât de convingător, încât sunt multe scene în care ai impresia că Marylin a prins viață. Pelicula surprinde viața lui Marylin din spatele imaginii de persoană publică, care se remarcă prin multă fragilitate, nesiguranță dar și multă durere', declară Alexandra Dinu, într-un comunicat de presă despre participarea ei la evenimentul de la Veneția.

Adrien Brody: „Alexandra este minunată'

În 2017, Alexandra Dinu și Adrien Brody au jucat împreună în filmul Bullet Head'. Premiera peliculei a avut loc în luna decembrie, în România, eveniment la care a fost prezent și celebrul actor. La acea vreme, Adrien Brody a vorbit despre colaborarea cu românca și a avut numai cuvinte de laudă la adresa acesteia.

„Sunt aici să o susțin pe Alexandra cu prilejul primului ei film american. Ne-am simțit foarte bine lucrând la el. Alexandra este minunată. Este o actriță foarte bună. Mai presus de toate este un om bun, cu un caracter special. Am venit în România datorită prieteniei mele cu Alexandra și mă bucur că am putut să vă ofer o premieră de Hollywood', a declarat atunci Adrien Brody.

Sursa foto: Hepta & Arhiva Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton