Oana Lis a ajuns de urgență la spital după ce s-a accidentat la picior: "Am căzut"

 Dumitrache Laura
.

Oana Lis a ajuns de urgență la spital. Vedeta și-a speriat fanii din mediul online după ce a postat o imagine în care apare cu piciorul bandajat. Soția lui Viorel Lis a avut nevoie de intervenția medicilor după ce a căzut și s-a accidenta serios la picior. Specialiștii au decis să-i pună picioarul în ghips.

CITEȘTE REVISTA VIVAT! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Oana Lis trece prin momente dificile, iar în ultime perioadă este urmărită de nenumărate probleme. După ce starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a înrăutățit, iar Oana a fost nevoită să aibă grijă de el, vedeta a suferit o accidentare. Blondina a ajuns la spital, iar medicii i-au dat o veste neașteptată.

oana lis s-a accidentatoana lis s-a accidentat

Oana Lis are grijă de soțul ei. Fostul edil al Capitalei se confruntă cu numeroase probleme de sănătate, dar partenera sa a fost alături de el în orice situație. Din neatenție, vedeta s-a împiedicat și căzut și s-a lovit la picior. Luxația a fost gravă, motiv pentru care medicii au decis să îi pună piciorul în ghips.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu averea lui Viorel Lis. Oana Lis, dezvăluiri cutremurătoare:'Nu-l ajută nimeni din familia lui. L-au dat nepoții în judecată'

Citește și:Răzvan Popescu de la ZU intervine în scandalul momentului, generat de George Buhnici:”Unde erați când Oana Roman era batjocorită zilnic? Oana Lis a fost terfelită…”

Citește și:Cum se înțelege Andreea Bălan cu George Burcea, la aproape trei ani de la despărțire:”El este prezent în viața fetelor, dar…”

Citește și: Bia Khalifa a fost abuzată în copilărie de tatăl ei:”A fost foarte agresiv. Mă punea să mănânc insecte de pe jos”

Oana Lis a ajuns de urgență la spital

În urmă cu câteva zile, Oana Lis a participat la petrecerea VIVA! Influencers Party unde s-a simțit foarte bine alături de invitați. Din nefericire, starea sa de bine avea să schimbe în urmă cu câteva ore, după ce soția lui Viorel Lis a ajuns de urgență la spital.

Oana este activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Astfel, vedeta a postat pe Facebook o imagine în care apare cu piciorul bandajat, alături de un mesa șocant. „Care m-a deocheat că am căzut!??!!!”. Deoarece accidentarea a fost gravă, medicii au fost nevoiți să îi pună piciorul în ghips.

Oana Lis, despre starea de sănătate a lui Viorel Lis

În ultima perioadă, starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a înrăutățit. Tratamente au devenit din ce în ce mai costisitoare, iar Oana le-a cerut ajutorul internauților care vor să îl ajute. Cei doi se confruntă cu probleme financiare, iar fostul edil nu se mai poate deplasa singur. Mai mult, Oana a mărturisit că soțul ei nu mai poate ieși din apartament, deoarece în fața blocului nu există o rampă și nu se poate deplasa cu căruciorul.

'E acasă, nu a mai ieșit din casă că nu avem rampă. Vreau să le mulțumesc celor care au donat, datorită terapiilor i-au mai trecut durerile că urla de durere. Am luat un cărucior, tot felul de lucruri, un scaun special să faci baie, tot felul de creme, sunt multe lucruri.', a spus Oana Lis.

Oana Lis: „Durerile erau groaznice”

Oana Lis a povestit că soțul ei a trecut prin momente groaznice. Din cauza durerilor groaznice, Viorel Lis nu mia putea să doarmă noaptea, iar Oana a fost alături de el. 'Durerile erau groaznice, ajunsese la medicamentul care se ia pentru durere, nu mai dormea noaptea, nu mai putea sta în fund', a mai spus Oana.

Între cei doi există o diferență de vârstă de 35 de ani, iar de-a lungul timpului, vedeta a fost criticată de multă lume. Însă Oana a demonstrat că relația lor este extrem de puternică.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton