Cine este Chef Salvo Lo Castro. A lucrat la Vatican și a gătit pentru Papa Ioan Paul al II-lea timp de 11 ani

 Laciu Andreea
.

Cine este chef Salvo Lo Castro. Este unul dintre cei mai apreciați bucătari. A pornit din Italia, apoi a ajuns în America. A pregătit preparate delicioase pentru unele dintre cele mai mari personalități din lume, de la Papa Ioan Paul al II-lea până la Robert De Niro sau Tom Cruise.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pe lângă cariera lui de succes din domeniul gastronomic, a avut și apariții în show-uri de la noi, precum Chefi la Cuțite, unde a făcut senzație în anul 2017, la „Vorbește Lumea” și „La Măruță”, dar și în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la Pro TV, de anul acesta.

cine-este-chef-salvo-lo-castro-5cine-este-chef-salvo-lo-castro-5

Cine este Chef Salvo Lo Castro

Chef Salvo Lo Castro este originar din Catania, Italia. Însă, pasiunea pentru gastronomie, iar apoi iubirea pentru o româncă, Alina, l-a purtat pe meleaguri străine. A reușit să devină unul dintre cei mai apreciați bucătari din lume și a gătit pentru nume grele de la Hollywood și nu numai.

Cine este chef Salvo Lo Castro. A visat inițial să devină jurnalist, apoi a fost atras de ideea unei cariere în Medicină, însă menirea lui a fost să ajungă în bucătărie, iar părinții lui au decis să îl trimită la școala de bucătari din Sicilia.

Citește și: Cornel Palade, jignit grav de Bia Khalifa la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „O mârlănie jegoasă…”

Citește și: Cum arăta Bia Khalifa înainte de operațiile estetice. Câte intervenții are concurenta de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Citește și: Cornel Palade, acuzat de colegii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” că îi manipulează: „Ne transmite subconștient niște…”

Citește și: Giani Kiriță și Cristi Mitrea, scandal monstru la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Vii ca fatălăul la mine…”

Cine este chef Salvo Lo Castro. Tu dimineaţa intri în bucătărie, dar nu ştii când ieşi. Am ales bucătăria de foarte copil, la 12 ani. Acum am 47, a trecut foarte mult timp. Aşa din greşeală când mama era la spital eu am gătit mâncare pentru fratele meu.

Particularitatea şcolii din Sicilia e că în fiecare an din luna mai până în septembrie te trimit undeva. Eu am avut un noroc că în primul an m-au trimis în St Moritz, în al doilea an m-au trimis în Cinque Terre, al treilea an m-au trimis în Veneţia şi al patrulea an am mers înapoi în Elveţia. , a declarat el în anul 2021, în exclusivitate pentru Observator.

A gătit pentru Robert de Niro și Papa Ioan Paul al II-lea

Cine este chef Salvo Lo Castro. A locuit timp de opt ani la Roma, iar lista personalităților pentru care a gătit în acea perioadă este una lungă. De asemenea, a gătit timp de 11 ani la Vatican, pentru Papa Ioan Paul al II-lea.

„Naomi Campbell, Tom Cruise, Nicole Kidman, Dolce Gabbana care încă nu era Dolce Gabbana erau Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, dar veneau să mânânce acolo eu le făceam mic dejun, Rod Stewart, am pregătit foarte mult timp lui Robert de Niro în Roma, Anthony Hopkins când a făcut seria televizată în Italia, Silvio Berlusconi – am lucrat o perioadă cu el la Guvern. (…) Normal, când el mânca singur, mânca ca un om normal (n.r. despre Papa Ioan Paul al II-lea)”, a mai dezvăluit el pentru sursa citată anterior.

Cine este chef Salvo Lo Castro. În anul 2014, a ajuns în România după ce s-a îndrăgostit de o româncă. Nu știa atunci nimic despre țara noastră, dar a rămas pe aceste meleaguri și și-a continuat aici cariera de succes în domeniul gastronomiei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton