Cine este Carmen Belenesi, concurenta care s-a sărutat cu Bendeac la iUmor. A fost și la X Factor

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Carmen Belenesi, concurenta care s-a sărutat cu Bendeac la iUmor. Cel de-al treisprezecea sezon al emisiunii a debutat pe 9 septembrie. Prima ediție a fost una plină de surprize atât pentru telespectatori, cât și pentru jurați. Carmen Belenesi este una dintre concurentele noului sezon și a avut un număr de neuitat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Carmen Belenesi. Premiera emisiunii a putut fi vizionată în porție dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Concurenții i-au luat prin surprindere pe jurați prin numere de stand-up comedy, muzică, magie și acrobații. Invitatul surpriză al primei ediții a fost chef Sorin Bontea, spre surprinderea telespectatorilor și a celorlalți jurați: Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. Unul dintre cele mai savuroase momente din timpul acestui episod a fost venirea pe scenă a lui Carmen Belenesi, concurentă și în sezonul 9 al emisiunii.

car-1car-1

Cine este Carmen Belenesi. Concurenta și-a anunțat intențiile încă din momentul în care a urcat pe scenă – aceea de a-l cuceri pe Mihai Bendeac. Momentul a fost unul senzațional și s-a încheiat cu sărutul dintre cei doi.

Citește și: Iulia Vântur și Florin Călinescu se alătură la masa juriului de la iUmor, sezonul 13.Cine sunt ceilalți invitați-surpriză

Citește și: Când începe iUmor, sezonul 13. Ce schimbări au loc în emisiune:„E cel mai bun sezon'

Citește și: Giani Kiriță a făcut-o pe Lidia Buble să plângă la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:”Îmi pare rău pentru ea, dar…”

Citește și: De ce divorțează Daniel Onoriu și soția lui, de fapt:„Nu îl iert indiferent ce ar mai face. Totul a pornit de la…'

Cine este Carmen Belenesi, concurenta care s-a sărutat cu Bendeac la iUmor

Carmen Belensi, cunoscută sub numele de scenă Karenna, a fost concurentă în prima ediție iUmor, sezonul 13. Aceasta a intrat pe scenă fredonând celebra melodie „Vino la mine', interpretată de Delia. Ulterior, între jurată și Karenna a avut loc un dialog surprinzător.

Karenna: „Mi s-a stricat și veverița'. (n.r. făcând referire la coafura ei)

Delia: „Arată foarte bine veverița ta'.

Karenna: „Delia, vreau să îmi bag mâna la veverița ta (n.r. să îi atingă părul). Nu știu cu ce te speli. Să îți fac un control'.

La finalul momentului, Karenna a susținut că a pregătit un moment special pentru Mihai Bendeac. Actorul nu a stat mult pe gânduri, a urcat pe scenă, iar cei doi au avut parte de un sărut pasional.

„Cheloo, data trecută am vrut să te cuceresc. Eram mai plinuță și nu ți-a plăcut de mine. Acum am slăbit. Tu nu mă mai poți face fericită. Dar am ceva la final pentru tine. Pregătește-ți limba, Bendeac, tu ești noua mea pasiune. Aștept acel sărut pasional, sunt emoționată. Nu plec până nu primesc un sărut', a susținut aceasta în cadrul emisiunii.

Carmen Belenesi a participat și la X Factor

Cine este Carmen Belenesi. Kareena a mai fost concurentă în cel de-al nouălea sezon al emisiunii. La acea vreme, aceasta a primit două voturi pozitive din partea juriului. Întrebată pe cine ar alege dintre cei doi bărbați din juriu, aceasta l-a numit pe Cheloo.

„E foarte grea întrebarea, dar îl aleg pe Cheloo. E mai macho. E pe stilul meu', a declarat Carmen Belenesi în timpul emisiunii.

Mai mult, Carmen Belenesi a participat în calitate de concurentă și la emisiunea „X Factor', unde a interpretat piesa „Pasiune maximă', compoziție proprie. Aceasta nu a primit votul de încredere pentru a merge în următoarea etapă a emisiunii.

Sursă foto: Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton