Ce a discutat Meghan Markle cu tânăra care a îmbrățișat-o la Castelul Windsor. Imaginile au devenit virale

 Laciu Andreea
.

S-a aflat ce a discutat, de fapt, Meghan Markle cu tânăra care a îmbrățișat-o în fața Castelului Windsor. După moartea Reginei Elisabeta, s-a întâmplat o adevărată minune. Soția lui Harry l-a însoțit pe acesta în weekend, iar celor doi li s-au alăturat și Prințul William cu soția acestuia, Kate Middleton.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Sâmbătă, 10 septembrie 2022, cele două cupluri regale s-au întâlnit la Windsor și la Buckingham, salutând mulțimea de oameni. Numeroase persoane au venit să își ia rămas bun de la Regina Elisabeta a II-a și au adus inclusiv felicitări, flori sau jucării de pluș.

FWROFWRO

Ce a discutat Meghan Markle cu tânăra care a îmbrățișat-o

Elegantă și într-o ținută sobră, cu o atitudine caldă, soția lui Harry a discutat cu cei care au dorit să o salute în fața Castelului Windsor. Le-a zâmbit, le-a strâns mâna și a acceptat o îmbrățișare din partea unei adolescente de 14 ani. Imaginile cu cele două au devenit rapid virale, mai ales după ce au apărut și pe Tik Tok. (Vezi aici clipul complet, dar și fotografii în galeria de mai sus)

Se pare că fata a fost foarte emoționată de această întâlnire, dar a avut totuși curajul să o intre în vorbă cu soția lui Harry, ba chiar i-a cerut și voie să o îmbrățișeze. Inițial, când au început să discute, Meghan Markle a întrebat-o cum o cheamă, iar adolescenta i-a răspuns rapid: „Amelka”.

Citește și: Prințul Harry, primul mesaj după moartea bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a: „Până în primul moment în care am cunoscut-o pe soția mea dragă și…”

Citește și: Cum a reacționat Prințul Louis când a aflat că a murit regina Elisabeta a II-a. Băiețelul avea o relație specială cu străbunica lui

Citește și: Prinții William și Harry, 45 de minute de negocieri înainte de a ieși cu soțiile lor să salute mulțimea de la Windsor, după moartea Reginei

Citește și: O croitoreasă din Bacău a lucrat pentru Regina Elisabeta a II-a. Ce reguli trebuia să respecte: „Nu aveam voie cu telefonul în palat”

Meghan Markle, mesaj din partea familiei

„Oh, ce frumos! Ce nume frumos', a continuat Meghan Markle, conform Fanatik.ro, apoi a întrebat-o dacă așteaptă de mult timp în fața Castelului Windsor, iar apoi i-a mulțumit în numele familiei pentru că stătea deja acolo de două ore.

„Îți mulțumim că ești aici. Înseamnă foarte mult pentru familie. (…) Sper că vei putea ajunge acasă în curând. Apreciem foarte mult că ești aici', i-a mai spus Meghan Markle fetei de 14 ani.

Cum au negociat Prințul William și Harry reuniunea de familie

După ce Harry și Meghan Markle au decis să renunțe la pozițiile lor din cadrul Casei Regale Britanice și s-au mutat în Statele Unite ale Americii, conflictul dintre fiii Prințesei Diana s-a amplificat. Tocmai de aceea, toată lumea a fost uimită să îi vadă acum pe cei doi din nou împreună, alături de soțiile lor.

Se pare că lucrurile nu sunt încă limpezi între William și Harry, iar cei doi au negociat aproape o oră înainte să apară public cu Meghan Markle și Kate Middleton. După ce a discutat la telefon cu tatăl său, William și-a invitat fratele mai mic la o plimbare în afara Castelului Windsor, iar admiratorii lor speră că moartea Reginei Elisabeta a II-a va readuce pacea între frați.

Sursă foto: Hepta, Tik Tok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton