Ce avere ar avea de împărțit Anamaria Prodan și Reghe în cazul unui divorț: "Nu iert trădarea și urăsc trădătorii"

 Dumba Gabriela
.

Declarațiile pe care Anamaria Prodan le face în ultima vreme, în contextul scandalului divorțului și presupusele infidelități ale soțului ei, nu sunt noi. Anamaria Prodan a afirmat dintotdeauna că urăște trădarea și trădătorii și poate de aceea insistă de câteva luni bune pe ideea că Reghe nu este genul de bărbat care își înșală soția și își minte familia, întreținând în secret femei de moravuri ușoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Invitată în 2019 la GSP Live, Anamaria Prodan a vorbit pe larg despre relațiile profesionale pe care le-a avut de-a lungul timpului cu oamenii de fotbal din România și cum a reușit să aibă succes într-o lume dominată de bărbați.

La acuzațiile legate de infidelitate, Anamaria Prodan a răspuns că nu ar fi rezistat în fotbal dacă era prostituată și, în plus, ea urăște la rândul său trădarea și trădătorii.

15858435151361585843515136

„S-a spus despre mine că am fost cu Ioan Neculaie de la Brașov, cu Cornel Penescu de la FC Argeș, cu Horia Sabo de la Poli Iași. Niciodată nu rezistam între toți bărbații din fotbal dacă eram prostituată și dacă mă duceam cu ălă, cu ăla și cu ăla. Te-ar da în primire în secunda doi. Nu puteam să ajung numărul 1 dacă făceam așa ceva. 

Sunt o femeie șarmantă și îngrozitor de deșteaptă și abilă. Dacă vreau ceva, nu-mi stau în cale o mie de bărbați. Am o forță fantastică de a convinge și de a face lucrurile să iasă așa cum vreau. 90% dintre bărbații din fotbal încearcă lucruri cu mine. În momentul în care amesteci meseria cu culcatul cu anumiți oameni, ești gata', a declarat atunci Anamaria Prodan.

„Dacă urăsc ceva pe pământul ăsta și nu pot să iert e trădarea. Urăsc trădătorii cu patimă! Sunt proastă, cred exagerat de mult în oameni și în prietenie', a completat impresara.

Citește și: Olimpia Melinte, traumatizată la prima naștere:'Mari dureri. Eram pe jumătate fără suflare'

Citește și: Daniel Pavel, adevărul despre despărțirea de logodica lui: „Ea a pus stop. Acum nu văd…'

Citește și: Doru Stănculescu a fost înmormântat.Ce omagiu i-au adus fiul lui și Andrei Păunescu

„Soțul meu, Laurențiu Reghecampf, este un bărbat uluitor!”

De luni de zile se tot discută despre divorțul din familia Prodan- Reghecampf și tot de atunci Anamaria insistă că familia ei este perfectă, că nu există probleme între ea și soțul ei și niciodată nu se vor despărți. Impresara apostat pe Instagram cu un mesaj prin care infirmă zvonurile legate de divorț și de presupusele amante ale lui Reghe, insistând că dragostea dintre ei este una uriașă.

„Dacă vă mai naşteţi de 1.000.000 de ori nu o să simțiți dragostea pe care noi o avem! Dacă vă mai naşteţi de 10.000 nu veți avea soţ ca al meu, dacă vă mai naşteţi de 10.000 de ori nu veți avea familie ca a noastră!

Dacă va mai naşteţi de 10.000 de ori nu veți avea parte de iubirea pe care eu, copiii mei şi soțul meu ne-o purtam!!! (…)

Poate va rugați la Dumnezeu până daţi colțul să simțiți, să va iubiți şi să trăiți ca noi măcar 5 secunde din viaţa voastră mică şi meschină!

FAMILIA REGHECAMPF PRODAN ESTE UNICĂ, PERFECTĂ, INEGALABILĂ!!! SOȚUL MEU LAURENŢIU REGHECAMPF ESTE UN BĂRBAT, TATĂ, SOŢ ULUITOR! EXEMPLUL DEMN DE URMAT!', este o parte a mesajului scris de Anamaria Prodan pe Instagram.

Ce avere ar avea de împărțit Anamaria Prodan și Reghe în cazul unui divorț

Anamaria Prodan a oferit declarații pompoase de-a lungul timpului în legătură cu averea sa.

„Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane', spunea Ana pentru Wowbiz, în trecut.

Întrebată cu ceva timp în urmă, în emisiunea lui Denise Rifai, despre banii câștigați din fotbal, impresara nu a ezitat să răspundă.

‘Am făcut mulți bani din fotbal. Niciodată nu cred că am socotit banii pe care i-am făcut, pentru că, pe lângă banii pe care-i fac, am cheltuieli enorme, cu jucătorii, cu antrenorii…Ar trebui să mă întrebi câți bani mi-au rămas din fotbal, dar mi-au rămas și de acolo foarte mulți. Mulți, milioane de euro’, a mărturisit Anamaria Prodan, care în emisiune a purtat bijuterii de 500.000 de euro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton