Horoscop 30 august 2021. O zi conflictuală pentru Raci

 Oana Pantazi
.

Horoscop 30 august 2021. Astrele au pregătit provocări azi pentru mulți dintre nativii zodiacului, însă, în egală măsură, îi vor ajuta să-și atingă scopurile pe cei mai determinați. Apar schimbări importante pe plan profesional, financiar, dar și amoros.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 30 august 2021. Berbec

În timp ce viața profesională merge bine, nu același lucru se poate spune despre latura personală, marcată de problemele de cuplu. Partenerul de viață îți va reproșa că te-ai dedicat exclusiv muncii, în timp ce relația de cuplu lasă de dorit. Azi vor apărea discuții între voi și va trebui să dai dovadă de diplomație dacă nu vrei să pierzi totul.

Horoscop 30 august 2021. Taur

Nu e o zi bună să faci investiții azi și… nici măcar să soți cardul din buzunar. Astrele te predispun la pierderi, așadar abține-te de la cheltuieli, oricât de tentant ar fi. Și la job apar surprize, însă, chiar dacă noutățile te sperie, propunerile venite din partea șefilor vor fi de bun-augur.

Citește și: Horoscopul căsătoriei.Cei mai buni soți din zodiac

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Horoscop amoros.Care sunt cele mai fidele zodii

Citește și: Cele mai seducătoare zodii din horoscop. Nu le rezistă nimeni!

Horoscop 30 august 2021. Gemeni

Problemele personale nu te vor lăsa să te concentrezi azi cum se cuvine la job, iar asta ar putea să-ți aducă destule critici din partea șefilor. Mai mult, cineva din anturajul profesional care-ți poart sâmbetele va încerca să te discrediteze. Latura materială, în schimb, este bine aspectată, însă asta nu-ți asigură pe deplin liniștea în familie.

Horoscop 30 august 2021. Rac

Începi săptămâna cu optimism, însă problemele de familie se suprapun peste cele de serviciu și le vei face față destul de greu. Din păcate, vor apărea conflicte atât în mediul profesional, cât și în cel familial, și vei avea tendința să te victimizezi și să dai vina pe ceilalți. Spre seară, lucrurile se vor calma, iar o veste bună îți va schimba starea de spirit.

Horoscop 30 august 2021. Leu

Viața ta personală e un dezastru acum – începând de la relația cu părinții până la cea cu partenerul de viață sau copiii. A venit momentul să impui noi reguli, dar să asculți cu atenție și nemulțumirile celor din jur. Din fericire, la job îți merge bine, superiorii te apreciază, la fel și colegii.

Horoscop 30 august 2021. Fecioară

Nu e cea mai fastă zi pentru tine, așadar ar trebui să rămâi low profile și să te ferești să faci judecăți de valoare sau să inițiezi discuții cu cei din jur. Te lupți cu anxietatea și cu depresia și poate ar trebui să ceri sfatul unui specialist. Ai mare nevoie de o vacanță, așa că nu mai amâna!

Horoscop 30 august 2021. Balanță

Pentru tine, ziua începe perfect încă de la primele ore. La job, te vei bucura de apreciere și sunt șanse mari să primești o veste bună în privința banilor. Și pe plan amoros îți merge bine. Dacă în viața ta nu există încă nimeni, acest lucru se va schimba curând. Un telefon primit mai spre seară te va surprinde în mod plăcut.

Horoscop 30 august 2021. Scorpion

Azi ai mari șanse să scapi de o parte dintre problemele financiare presante, care nu te lăsau să dormi noaptea. Fie că este vorba despre o moștenire, o tranzacție imobiliară sau o mărire de salariu, vestea va veni în cursul după-amiezii. surprize plăcute vor veni și pe plan sentimental – nu e exclus ca familia ta să se mărească sau să primești o cerere în căsătorie.

Horoscop 30 august 2021. Săgetător

Latura comunicării este bine aspectată azi și, chiar dacă în ultima vreme, viața ta a fost un dezastru, vei reuși să rezolvi problemele presante. Vei face pace cu niște persoane pe care le-ai dezamăgit și vei încerca să-ți schimbi comportamentul care a deranjat. Relația cu partenerul devine, de asemenea, mai bună, iar seara se va încheia în mod plăcut.

Horoscop 30 august 2021. Capricorn

Faptul că muncești enorm, iar rezultatele încă nu se văd te frustrează. Orele pierdute la job nu se văd pe card, iar asta te va determina să-ți cauți un alt loc de muncă. Superiorii tăi vor prinde de veste și, astfel, ai putea să primești în sfârșit mărirea de salariu la care visezi. Negocieri vei duce și în relația de cuplu, unde vei ieși, de asemenea, în câștig.

Horoscop 30 august 2021. Vărsător

Oboseala și stresul din săptămânile trecute și-au pus amprenta asupra ta și vei funcționa în relanti. Perechea ta îți reproșează că o neglijezi și nu știi cum să faci să împaci ambele laturi ale existenței tale. Ai mare nevoie de o vacanță, iar asta s-ar putea să fie rezolvarea tuturor problemelor.

Horoscop 30 august. Pești

Weekendul care tocmai a trecut nu ți-a fost de ajuns pentru a alunga oboseala acumulată în ultimele săptămâni. Frustările îți dau o stare de irascibilitate greu de suportat de către cei din jur. Vei reuși să te cerți atât cu colegii de serviciu, cât și cu familia. Spre seară, vei regreta și vei încerca să repari lucrurile. O cină romantică târzie te va ajuta să te relaxezi.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton