Unde locuiește și din ce trăiește Monica Gabor în America

 Dumba Gabriela
.

Sunt contradictorii zvonurile privind întoarcerea Monicăi Gabor în America. Anumite surse din anturajul ei spun că s-a împăcat cu Mr. Pink, în timp ce altele dau ca sigură despărțirea și dezvăluie unde locuiește acum Monica și din ce trăiește fără susținerea milionarului chinez.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Monica Gabor s-a întors în America după mult timp petrecut în Dubai și Grecia, cu sora ei, și prima ei mișcare pe rețelele de socializare, după revenirea în Statele Unite, a fost să posteze o fotografie cu fiul lui Mr. Pink. Toată lumea a crezut că s-a împăcat cu afaceristul chinez, iar surse din anturajul ei au întărit această idee.

240784573_398874491662342_7942742140837229268_n-1240784573_398874491662342_7942742140837229268_n-1

Pe de altă parte, însă, alte surse citate de Playtech.ro susțin că Monica Gabor locuiește cu fiica ei, Irina, într-un apartament din Beverly Hills, ce a fost achiziționat printr-o companie a asiaticului, la care ea era acționară, de unde românca nu-și mutase niciun bagaj înainte de a pleca în vacanță.

De altfel, până când Irina, fiica sa, s-a mutat definitiv peste Ocean, la fiecare vizită a acesteia în America, potrivit apropiaților, Moni obișnuia să stea singură cu copila, vreo două săptămâni în apartamentul respectiv, și abia după se 'transferau' la Malibu.

Citește și: Fiica lui Marian Drăgulescu a trecut prin 4 operaţii complicate, dar este bine acum. La 15 ani, Beatrice este o domnişoară superbă! FOTO!

Citește și: Artistul Florin Maxineanu a fost șofer de taxi pentru vedete:„Chiar dacă nu au plătit…’

Citește și: Cum s-a transformat viața lui Smiley de când a devenit tată:„Avem momente în care plânge mai mult, dar…’

Din ce trăiește Monica Gabor în America, fără susținerea lui Mr. Pink

Nu demult, Irinel Columbeanu afirma că el are încredere mare în Monica și că e convins că se descurcă în orice situație.

„Eu nu cred că este nevoie să o ajute cineva pe Monica în această situație, ea o să se descurce singură din câte o cunosc. Nu este vorba de ambiție de fier aici, Monica este o femeie foarte temperamentală', a transmis Iri.

În prezent, neavând un job stabil, Moni se pare că trăiete din economii. Conștientă însă că acestea se vor epuiza, la un moment dat, vedeta și-ar fi propus să devină o cunoscută femeie de afaceri, peste Ocean.

Monica Gabor a rămas în America pentru Irina

Irina s-a întors la școală, în America, după ce în luna iunie a absolvit cu brio clasa a opta. Irina este unul dintre cei mai buni copii la învățătură și vorbește perfect engleza, dar are și o mulțime de activități extrașcolare.

„Pentru ea, Monica a rămas în America. Cel mai mult o interesează viitorul Irinucăi, pe care în România nu o mai așteaptă mare lucru', a mărturisit pentru impact.ro o persoană apropiată Monicăi Gabor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton