Ce accesorii nu poate purta Meghan Markle niciodată înainte de 6 seara. Regina i-a interzis cu desăvârșire!

 Oana Pantazi
.

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, este cunoscută pentru nonconformismul ei, însă, uneori, eticheta este etichetă și nu se poate abate de la ea. Cel puțin nu de față cu Regina Elisabeta a II-a. Iată ce bijuterii nu are voie să poarte Meghan Markle în timpul zilei!

Meghan Markle a devenit preferata englezilor din secunda în care s-a aflat că este iubita Prințului Harry, aceasta adunând un uriaș capital de popularitate încă din clipa în care a fost surprinsă jucându-se cu cățelușii Corgi ai Reginei sau când a fost invitată de Crăciun la Sandringham fără să fi făcut încă parte din familie.

De anul trecut din luna mai, de când a devenit soția Prințului Harry și Ducesă de Sussex, Meghan Markle este nu doar cea mai urmărită și mai comentată femeie din lume, ci și un trend setter și un style icon, având milioane de admiratori. Asta implică însă și raportarea la un set de reguli bine încetățenite în familia regală.

Regina Elisabeta a II-a ține la etichetă

Chiar dacă uneori Ducesa de Sussex se sustrage de la dress code, nici măcar ea nu poate nesocoti protocolul regal. Deja se știe că membrele familiei regale britanice nu poartă niciodată rochii sau fuste decoltate ori deasupra genunchiului, că la întâlnirile oficiale e obligatoriu să poarte dresuri (Meghan s-a cam sustras de la asta!) și că nu le este permis să folosească decât ojă pastel, în culori deschise (roz, nude). Chiar dacă, uneori, Meghan și Kate mai trișează, purtând câte o pereche de platforme, asta se întâmplă când Regina nu este de față!

Una dintre nenumăratele reguli pe care Meghan trebuie să le respecte are legătură cu accesoriile, mai pe scurt cu un anume gen de bijuterii, iar la asta nimeni nu s-ar fi gândit! Ducesa de Sussex nu are voie să poarte diamante înainte de ora 6 seara, spune expertul regal Myka Meyer. Singurul diamant pe care Meghan l-a purtat vreodată și în timpul zilei este cel de la inelul de logodnă…

„Alte bijuterii se poartă înainte de 6 seara. Înainte de ora aceea, pe membrele familiei regale britanice le veți vedea purtând bijuterii din metal, pietre prețioase, perle, safire. Seara, diamantele vor fi scoase la iveală, și asta e în regulă, deoarece nu ies în evidență la fel ca în timpul zilei”, a declarat expertul regal.

Foto: Hepta

Meghan Markle a purtat diamante la nunta ei cu Prințul Harry.Meghan Markle a purtat diamante la nunta ei cu Prințul Harry.

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton