Monica Tatoiu, în costum de baie la 63 de ani, după ce a slăbit cu dieta „Balerina”. Cum se menține în formă

 Dumba Gabriela
.

De când s-a retras din afaceri, Monica Tatoiu merge în vacanţe, cele mai multe dintre ele exotice pentru că, spune ea, sunt mult mai ieftine decât un weekend în Mamaia. Într-o formă fizică de invidiat, Monica Tatoiu nu are probleme să se afişeze în costum de baie, mai cu seamă că a slăbit cu dieta „Balerina'. La 63 de ani, vedeta recunoaşte că apelează şi la anumite intervenţii estetice pentru a păcăli timpul.

Monica Tatoiu este o împătimită a vacanțelor exoticeMonica Tatoiu este o împătimită a vacanțelor exotice

Curajoasă cum o ştie toată lumea, Monica Tatoiu recunoaşte că, în vacanţele sale exotice, la capătul lumii, se mai întâmplă să renunţe la costumul de baie în favoarea celui al Evei.

'Eram doar eu cu Victor, pescăruşii şi peştii când am făcut plajă goi. Erau zeci de golfuri. Apoi ne duceam unde erau turiştii. Ştii ce mişto e să faci baie fără costum?!', povestea Monica Tatoiu din vacanţele sale, în urmă cu puțin timp.

Totodată, cea considerată o „doamnă de fier' a României nu ascunde că trece de ani buni pe la cabinetul esteticianului.

„Îmi pun botox şi acid hialuronic de vreo cinci ani de zile. Fac mezoterapie 8 săptâmâni toamna, 8 săptămâni primăvara, cu 200 de injecţii. Doare ca la balamuc. Dacă treceţi prin faţa clinicii când sunt acolo nu vă mai apropiaţi de ac. Fac mult sport, stau la soare, e vitamina D. Fac ski, înot, trăiesc ca şi cum ar fi ultima zi a vieţii', spunea Monica Tatoiu.

A slăbit cu dieta „Balerina'

„Mă urc pe cântar în fiecare dimineaţă. Prima oară m-am urcat la 53 de ani… Mi s-a dat reţeta balerinei în 2010, înainte de a merge la New York. Niciodată, nimeni nu pleacă în America şi vine cu două kilograme mai puţin. Nu poţi mânca cât te obligă reţeta. Tot mă întreabă lumea cum e reţeta asta. Nu se ţine decât maximum la două luni', a declarat Monica Tatoiu, potrivit cancan.ro.

„Dimineaţă, trebuie să te scoli la ora 8:00. Când eu am început cura asta îmi dădusem demisia. Un ou fiert tare, asta trebuie mâncat la ora 8:00. Poţi să bei şi cafea, fără zahăr. Patru zile se ţine cura asta. La ora 10:00, un ceai laxativ, dar nu orice ceai.

E românesc, costă cinci lei, îl găsiţi la orice farmacie. La ora 12:00 un pumn de stafide. În timpul acesta, beţi apă, un litru jumate – doi. Avem brânză apoi, recomand să nu fie făcută din lapte praf. 100 de grame de branză de vaci.

La ora 16:00 două mere ionatan. Apoi, la ora 18:00, mâncaţi carne de pui, la grătar, fără piele, cu salată verde, ulei de măsline şi lămâie. Înainte de culcare, un ceai laxativ', a explicat ea.

„În primele două zile te doare capul, pentru că elimini foarte mult. Se ţine patru zile. Slăbeşti patru kilograme garantat, indiferent de vârstă…', a încheiat Monica Tatoiu. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton