Cătălin Moroșanu are o soție superbă: e medic și sunt împreună de 17 ani! Cum a reușit s-o cucerească luptătorul K1!

 Dumba Gabriela
.

Pe Cătălin Moroşanu îl ştie toată lumea, însă Georgiana, soţia lui, a preferat dintotdeauna să fie discretă şi a evitat viaţa publică. S-au cunoscut în urmă cu 17 ani pe un site de socializare şi de atunci sunt împreună la bine şi la greu, chiar dacă vin din lumi complet diferite: el luptător K1, ea medic.

Cătălin şi Georgiana Moroşanu s-au cunoscut pe internetCătălin şi Georgiana Moroşanu s-au cunoscut pe internet

Cătălin Moroșanu nu refuză nici un proiect TV, mai cu seamă pe cele care presupun aventură și adrenalină. Soția sa, Georgiana, în schimb nu a apărut niciodată pe micul ecran și preferă să-l susțină din umbră. Este de profesie medic și „suportă' celebritatea soțului ei de peste 17 ani, din vremurile când singura distracție pe care și-o permiteau era o plimbare prin parc.

„Mi-am cunoscut soţia pe internet, pe vremea aceea exista un canal de chat foarte popular, MIRC. Am început să vorbim acolo foarte mult, iar prima întâlnire reală a fost în parcul din faţa poştei din Iaşi. Ne cunoaştem de la vârsta de 17 ani. Stăteam la cămin şi împărţeam o conservă cu ton. Chiar sunt norocos că am găsit o pe sooţia mea.

Mi-a daruit o fetită, o cheamă Natalis. Ştia care e plata, lipsa de acasă. Multe sacrificii, dar am  mers mai departe. Am făcut un copil, o să mai facem un copil. Ea e medic stomatolog. Deci tot timpul ne-am împins unul pe altul şi aşa reuşim să fim o familie.', a povestit în trecut Cătălin Moroșanu.

Georgiana i-a iertat toate greșelile

Deși s-a vorbit de multe ori despre divorțul dintre ei, pe seama unor infidelități ale sportivului, Georgiana și Cătălin Moroșanu sunt mai uniți ca niciodată și recent s-au întors dintr-o vacanță romantică în Turcia.

În primăvara acestui an, pe când participa la show-ul FERMA, Cătălin a povestit că soția lui este un om bun de pus la rană, care i-a iertat toate greșelile de-a lungul timpului și îl susține necondiționat.

„Avem 17 ani de relație. Vă dați seama? O viață de om. Avem o fetiță de 8 ani. A făcut multe pentru mine, este un echilibru în viața mea și m-a iertat de multe ori. Este o femeie minunată, nu aș renunța niciodată la ea', a spus luptătorul. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton