Câți bani câștigă Cristi Mitrea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Fostul luptător ia mai puțin decât Lidia Buble

 Ifrim Georgiana
.

Câți bani câștigă Cristi Mitrea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Luptătorul MMA face parte din lista celor 12 celebrități care au acceptat provocarea de a merge în Republica Dominicană. Condițiile din junglă sunt aspre, iar concurenții trebuie să-și asigure adăpostul și hrana. Cei de acasă s-au întrebat ce salariu primesc aceștia pentru a îndura efortul fizic și psihic din cadrul competiției.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cu fiecare ediție a emisiunii, acțiunea devine tot mai dinamică, iar concurenții au de îndurat probe tot mai dificile. Primul concurent care a fost eliminat din competiție este Cornel Palade. Se pare că acesta s-a confruntat cu probleme de sănătate pe parcursul emisiunii, motiv pentru care, în proba eliminatorie, l-a lăsat pe Giani Kiriță să câștige. Acomodarea în junglă nu este ușoară nici pentru ceilalți concurenți, având în vedere faptul că probele au un nivel de dificultate tot mai mare, iar tensiunile dintre cele două tabere se intensifică.

mitrea-1mitrea-1

Câți bani câștigă Cristi Mitrea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Fanii emisiunii au fost curioși să afle ce onorariu primesc concurenții din cadrul emisiunii. Iată ce salariu a cerut luptătorul MMA pentru a face parte din reality show-ul difuzat la Pro TV!

Citește și: Giani Kiriță și Cristi Mitrea, scandal monstru la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:”Vii ca fatălăul la mine…”

Citește și: Cine este Cristi Mitrea.Are un copil cu Andreea Mantea

Citește și: Anca Serea a izbucnit în lacrimi pe Instagram. Ce a pățit soția lui Adi Sînă:”În viața mea nu este mereu soare”

Citește și: Ce spune Oana Roman despre relația cu Marius Elisei, la un an și jumătate de la divorț: „Nu mă las!”

Câți bani câștigă Cristi Mitrea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'

Potrivit informațiilor obținute de cancan.ro, Cristi Mitrea încasează 2000 de euro/săptămână pentru participarea în cadrul emisiunii. În același timp, Giani Kiriță și Bia Kalifa ar încasa aproximativ 2500 de euro/săptămână, iar Cornel Palade între 2000-2500 de euro.

Se pare că Lidia Buble este cea care primește cei mai mulți bani pentru participarea în cadrul emsiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Aceasta încasează, săptămânal, nici mai mult, nici mai puțin de 5000 de euro.

Pentru a lua parte la experiența din Republica Dominicană, Lidia Buble și-a negociat contractul la sânge. Aceasta a mai participat și la emisiunea Asia Express, unde a făcut echipă cu sora sa, Estera.

De ce a acceptat Cristi Mitrea să participe la emisiune

Cristi Mitrea a recunoscut că are nevoie să iasă din zona de confort, iar emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! îl va pune față-n față cu situații cu care nu s-a mai întâlnit până acum. Mai mult, acesta a susținut că, până în acest moment, nu și-a descoperit nicio fobie.

 „Am nevoie de un restart, să mă rup un pic de lucrurile cotidiene, să ies din zona asta de confort și să îmi pun un pic mintea la încercare și sufletul. Cred că o să fie multe probe dificile și multe situații cu care nu m-am întâlnit niciodată în viața mea, habar n-am cum o să reacționez.

Am fost întrebat la clinică, când am făcut medicalul, dacă am fobii, și am răspuns că nu știu, vedem imediat. Habar n-am, dar acolo sigur descopăr una, două fobii. Eu îmi doresc să mă înțeleg bine cu toată lumea. Pentru cine mă cunoaște, sunt ăla funny din grup’, a dezvăluit Cristi Mitrea, potrivit Pro TV.

Sursa foto: Facebook & Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton