Primul concurent din junglă care strigă „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Eliminare neașteptată la PRO TV

 Ifrim Georgiana
.

Primul concurent din junglă care strigă „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Unul dintre concurenți nu mai face față condițiilor din Republica Dominicană și cere eliminarea din cadrul competiției. Momentul va putea fi vizionat în ediția de luni, 19 septembrie, la Pro TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În ediția anterioară a emisiunii, Cornel Palade a fost eliminat din competiție. Se pare că acesta s-a confruntat cu probleme de sănătate pe parcursul filmărilor, motiv pentru care, ajuns la proba eliminatorie, a preferat să-l lase pe Giani Kiriță să câștige pentru a putea pleca acasă. În ediția de luni, unul dintre concurenți va striga „Sunt celebru, scoate-mă de aici' și va fi, în mod automat, eliminat din competiție. Iată despre cine este vorba!

celeb-1celeb-1

Primul concurent din junglă care strigă „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Tensiunile cresc între concurenții celor două tabere, iar condițiile din Republica Dominicană și provocările competiției sunt tot mai dificile.

Citește și: Giani Kiriță a făcut-o pe Lidia Buble să plângă la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:”Îmi pare rău pentru ea, dar…”

Citește și: Cornel Palade, jignit grav de Bia Khalifa la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:”O mârlănie jegoasă…”

Citește și: Un soldat din Garda Regală a leșinat lângă sicriul Reginei Elisabeta a II-a, în Westminster Hall

Citește și: Kate Middleton, omagiu pentru Diana la căpătâiul Reginei.Ce bijuterie a purtat

Primul concurent din junglă care strigă „Sunt celebru, scoate-mă de aici'

Se pare că Răzvan Botezatu este cel care va cere eliminarea din competiție. Gestul acestuia este unul neașteptat, având în vedere faptul că, în prima săptămână, a fost implicat în 6 probe, pe care le-a și câștigat.

Potrivit informațiilor obținute de cancan.ro, fostul prezentator al emisiunii matinale de la Antena Stars ar fi dorit eliminarea din două motive. În primul rând, acesta nu s-ar fi integrat în echipă, intrând în conflict cu Cristi Mitrea, Giani Kiriță și Mara Bănică.

În al doilea rând, acesta nu s-ar mai simți motivat să ducă provocările până la capăt. Dacă în prima săptămână a obținut câteva victorii, ulterior, acesta nu s-a mai implicat deloc, invocând faptul că a fost liderul echipei sale. În momentul în care Cristi Mitrea a venit la cârma echipei, acesta nu l-a mai selectat pe Răzvan Botezatu pentru nicio probă.

Răzvan Botezatu a intrat în conflict cu mai mulți membri ai echipei

De-l lungul timpului, fostul prezentator a fost implicat în mai multe conflicte cu ceilalți concurenți. În ediția trecută a emisiunii, acesta și Mara Bănică și-au aruncat vorbe grele, nefiind prima dată când cei doi au fost implicați într-un scandal.

Încă de la începutul emisiunii, Răzvan Botezatu a acuzat-o pe Mara Bănică că nu are o atitudine corespunzătoare de lider și că provoacă certuri între ceilalți concurenți și incită la bârfă.

„Să mor eu, Mara, dar tu poți să te oprești din a bârfi ca să fim o echipă? Acum mă enervez pe tine. (…) Nu așa îți susții locul aici. Înțeleg că vrei cu disperare să rămâi aici. (…) Tu nu poți să-mi spui că noi suntem o echipă. Eu îți spun sincer, cum te prind, te ard. Și cu asta basta, că-s răzbunător. (…) Vrei să-ți faci vizualizări pe spatele meu, asta vrei să faci’, a atacat-o Răzvan Botezatu pe Mara Bănică.

Ulterior, acesta a făcut un pariu cu Tania Popa, referitor la atitudinea lui Cristi Mitrea. Fostul prezentator de la Antena Stars a susținut că luptătorul MMA va avea o atitudine nepotrivită față de celebra actriță și a pus la bătaie un cartof. În acel moment, Mara Bănică a intervenit, iar conflictul dintre cei doi a degenerat.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton