Horoscop 19 septembrie 2022. Probleme de sănătate pentru Gemeni

 Oana Pantazi
.

Horoscop 19 septembrie 2022. Săptămâna debutează în forță pentru majoritatea zodiilor, însă unii nativi se vor confrunta cu situații dificile pe mai multe planuri, de la cel profesional și cel sentimental până la probleme de sănătate, cauzate în mare parte de stres.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Horoscop 19 septembrie 2022. Berbec

Ai mai multă energie ca de obicei, iar asta cu siguranță datorită unei vești bune legate de bani, care te va scoate din necaz. Asta te va face să muncești azi cu mai mult avânt, iar atitudinea ta schimbată va fi observată și de cei dragi. Seara va fi una romantică, alături de partener.

Horoscop 19 septembrie 2022. Taur

Frustrările adunate de-a lungul timpului la locul de muncă vor defula azi, iar colegii ar trebui să se ferească din calea ta. Vei spune tot ce te enmulțumește, iar asta va schimba cu siguranță ceva în atitudinea tuturor. Latura materială și cea sentimentală sunt, în schimb, bine aspectate.

Horoscop 19 septembrie 2022. Gemeni

Faptul că muncești fără pauze zi-lumină începe să lase urme, iar de la o vreme te resimți. Stresul s-a localizat la stomac și nu e exclus să descoperi că ai un început de ulcer sau o gastrită. Ia piciorul de pe accelerație și ocupă-te de ce e cu adevărat important – familia și relația de cuplu!

Citește și: Cele mai ghinioniste zodii.Orice ar face, norocul le zâmbește rar

Citește și: Zodiile care nu sunt niciodată prefăcute.Cei mai sinceri nativi

Citește și: Top cele mai deștepte zodii.Nativii extrem de inteligenți

Citește și: Cele mai stabile cupluri de zodii.Nativii care sunt compatibili

Horoscop 19 septembrie 2022. Rac

Astrele îți sunt favorabile pe toate planurile azi, așadar profită de toate oportunitățile ivite! E posibil să primești o ofertă de job tentantă și ar fi bine să o iei în considerare. Apare o relaxare binemeritată și în planul sentimental, iar relația de cuplu are toate șansele să se amelioreze.

Horoscop 19 septembrie 2022. Leu

Azi ar fi bine să fii cu ochii-n patru, deoarece cineva care îți poartă sâmbetele va încerca să te discrediteze pe plan profesional. Mare atenție la ce semnezi, dar și la ce verbalizezi, fiindă totul se va putea întoarce împotriva ta. În compensație, viața de familie este bine aspectată, la fel și situația materială.

Horoscop 19 septembrie 2022. Fecioară

Cineva din anturajul profesional îți cam face ochi dulci, însă nu fără interes… Așadar ar fi bine să nu lași garda jos, fiindcă ulterior te vei simți folosită. În plus, partenerul de viață ar putea să afle mai repede decât crezi despre micul tău flirt nevinovat… Păstrează-ți capul pe umeri, dacă vrei să-ți păstrezi relația!

Horoscop 19 septembrie 2022. Balanță

S-ar putea ca azi unul dintre superiorii tăi să te tragă la răspundere din cauza unui proiect ratat. Nu încerca să-ți găsești scuze, asta te va face să pari și mai vinovată, mai bine asumă-ți faptele și mergi mai departe! Astrele te favorizează, în schimb, în dragoste, iar azi o să ai o surpriză plăcută.

Horoscop 19 septembrie. Scorpion

Nu e cea mai bună zi pentru tine din niciun punct de vedere, însă vei reuși să treci peste toate cu bine până la final. Chiar și peste o dispută aprinsă de familie, în care toți ceilalți par să se fi aliat împotriva ta… Spre seară însă, vei primi o veste bună legată de bani și te vei relaxa, în sfârșit!

Horoscop 19 septembrie 2022. Săgetător

Muncești prea mult și nimic nu te mai ajută să te relaxezi. Ești în pragul unei depresii de proporții, iar asta deoarece stresul ți-a afectat nu doar trupul, ci și mintea. A venit momentul să iei o pauză și ai putea începe cu o vacanță alături de partener… Dar fără laptop, mailuri și task-uri rămase restante!

Horoscop 19 septembrie 2022. Capricorn

Ai un chef de muncă nebun azi, dar ai și un motiv temeinic s-o faci – se zvonește că ar putea crește salariile! Problemele materiale în care te scalzi de ceva vreme te-au făcut să te schimbi radical, spre nemulțumirea partenerului. A venit momentul să faceți pace, altfel situația va escalada!

Horoscop 19 septembrie 2022. Vărsător

O poveste de dragoste din tinerețe, neconsumată la timpul ei, s-a întors să te bântuie… Iar dacă ai deja o familie sau un partener de viață, vor apărea probleme, fiindcă te vei da repede de gol. Gândește-te bine ce va urma, nu e cazul să renunți la o relație stabilă pentru o iluzie! Ai mai suferit o dată!

Horoscop 19 septembrie. Pești

Nu ești în cea mai bună stare, îți lipsește energia și, în general, cheful de viață. La job nu dai randament, iar relația de cuplu nu e nici ea prea bună. Înainte de a te victimiza, scanează-te puțin și vei vedea că adevărul e undeva la mijloc. Oferă sinceritate, dacă asta ceri de la partenrul tău!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton