Ce strategie are Giani Kiriță la Sunt celebru, scoate-mă de aici: "Mă simt ca la 20 de ani, adică..."

 Dumba Gabriela
.

Ce strategie are Giani Kiriță la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Giani Kiriță este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați sportivi de la noi din țară, însă de această dată condiția psihică este mai importantă decât cea fizică! Fotbalistul a acceptat provocarea „Sunt celebru, scoate-mă de aici' și spune că nu este emoționat pentru show-ul de divertisment.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum face față Giani Kiriță provocărilor de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Giani Kiriță a dezvăluit cine sunt primele persoane cărora le-a spus ca va participa la cel mai captivant show, cum au reacționat acestea, dar și alte aspecte interesante referitoare la plecare sa în junglă.

16178060475551617806047555

Ce strategie are Giani Kiriță la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Mă simt ca la 20 de ani, adică plin de adrenalină! Vreau să văd ce se întâmplă, de fapt, acolo. Dacă spui adrenalină, spui Giani! Nu am niciun plan, întotdeauna când îți faci un plan, nu are legătură cu ce găsești acolo. Cel mai important pentru mine este să fiu sănătos, a declarat Giani Kiriță pentru protv.ro.

Giani Kiriță are încredere în puterile sale și este convins că va rezista în competiție.

„Cu siguranță vor fi momente grele, dar sper să am ocazia să spun doar „Sunt celebru, vreau să stau aici!', a mai spus fostul fotbalist, menționând că nu crede că are importanță acolo condiția lui fizică.

„Show-ul acesta nu este despre condiție fizică. Trebuie să fii tare pe psihic! Testul suprem acesta o să fie. Să îți testezi limitele și să vezi până unde poți să ajungi„, a mai spus concurentul.

Fostul fotbalist dinamovist a participat la mai multe show-uri TV, între care se numără și Exatlon.

Filmările au avut loc tot în Republica Dominicană. În cel de-al doilea sezon, sportivul a participat în calitate de antrenor și i-a coordonat pe noii „Faimoși’.

Citește și: Cum l-a afectat pe Giani Kiriță lipsa tatălui:'Am 45 de ani și nu am zis cuvântul tată niciodată în viața mea'

Citește și: Adela Popescu și Cabral prezintă noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!:Nu este ușor

Citește și: Ce dietă ține Monica Anghel. De la ce regulă nu se abate niciodată: „Am mers la psiholog în perioada în care am slăbit 30 de kilograme / EXCLUSIV

Cine este Giani Kiriță de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Giani Kiriță, concurentul de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! 2022, are 45 de ani și este un fost jucător de fotbal din România. Sportivul este cunoscut pentru activitatea sa de la Dinamo București, echipă pentru care a jucat între 1997 și 2003, fiind și căpitanul acesteia.

Concurentul de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! 2022 a debutat în Divizia A pe 19 aprilie 1997, într-un meci Dinamo București- Universitatea Cluj 3-0.

A jucat patru meciuri pentru echipa națională, primul fiind cel cu Polonia din 16 august 2000

După ce a plecat de la Dinamo, Giani Kiriță a performat la Samsunspor, Gaziantep, Ankaragücü și Bursaspor. De asemenea, Giani Kiriță a antrenat -o pe CS Buftea în anul 2012.

Giani Kiriță a fost căsătorit în perioada 2000-2007 și are doi copii cu care se mândrește: Roxana Kiriţă, Marco Kiriţă.

Cabral și Andreea Ibacka sunt gazdele noului sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici’

Un nou sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost lansat în această toamnă pe micile ecrane, iar producătorii au anunțat numele vedetelor care se luptă pentru titlul de 'Rege sau Regină a Junglei': Cornel Palade, Paul Diaconescu, Giani Kiriță, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu, Mara Bănică, Anisia Gafton, Tania Popa, Rux și Opulență, Bia Khalifa, Lidia Buble și Cristian Mitrea.

Adela Popescu și Cabral prezintă noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici! din Republica Dominicană. Atât soția lui Radu Vâlcan, cât și soțul Andreei Ibacka, s-au arătat nerăbdători în ceea ce privește întâlnirea cu telespectatorii în acest proiect.

Experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție’, a susținut Adela Popescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton