Cătălin Zmărăndescu nu are de gând să se împace cu fiul său cel mare: "Pentru mine nu mai există!". Ce l-a determinat să spună asta

 Dumba Gabriela
.

Cătălin Zmărăndescu este foarte supărat pe fiul său cel mare și nu vrea să mai audă de el niciodată! Fostul luptător spune chiar că Mihai nu mai există pentru el, după ce tânărul a făcut recent niște declarații jignitoare la adresa lui. La rândul său, fiul lui Zmărăndescu consideră că vorbele sale sunt o reacție la gestul tatălui său de a acoperi tatuajul cu chipul său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Zmărăndescu, în vârstă de 49 de ani, a făcut declarații neașteptate despre fiul lui mai mare, Mihai, care în ultima perioadă și-a criticat dur tatăl, spunând că nu îi pasă de viața lui.

45344534

Cătălin Zmărăndescu, declarații dure despre fiul său

Cătălin Zmărăndescu a spus că fiul lui a aruncat cu noroi în el în mod gratuit. Sportivul a spus că Mihai, fiul său din căsnicia anterioară, nu mai există pentru el și nu ar fi capabil să îl ierte pentru toate greșelile pe care le-a făcut, chiar dacă și-ar cere iertare în genunchi.

„Pentru mine, îmi asum ceea ce spun, nu mai există. Nu-i doresc răul niciodată, numai binele, dar pentru mine nu mai există și nu mai există din prisma faptului că el și-a ales lucrul ăsta, el a luat drumul ăsta.

Ai 18 ani, ai 19 ani, că la 19 ani s-a întâmplat asta, e problema ta! Eu am fost lângă tine, tu ai ales să arunci cu noroi în mine, nu eu.

Dacă îi voiam răul, îl desființam de mult timp', a mărturisit Cătălin Zmărăndescu, în cadrul emisiunii online „Fiță cu Adiță', difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

Citește și: De ce s-a îmbrăcat Anamaria Prodan în verde neon la parastasul mamei sale:'Gura lumii e slobodă…'

Citește și: Cine este „Regina Întunericului', femeia care a ajutat-o pe Anamaria Prodan cu parastasul Ionelei Prodan.Cu ce se ocupă Gabriela Lucuțar

Citește și: Ce moștenire valoroasă vrea Dan Negru să le lase copiilor lui:„Le-am și pus pe perete când n-oi mai fi eu, să rămână pentru ei’

Ce l-a deranjat pe Mihai, fiul lui Cătălin Zmărăndescu

În primăvara acestui an, Cătălin a anunțat că își acoperă un tatuaj mai vechi. Cătălin Zmărăndescu a acoperit tatuajul cu Mihai cu un lup, gest care l-a scos din sărite pe tânăr.

„Am venit să fac un cover (n.r. – o acoperire) peste un tatuaj mai vechi. A venit timpul să-l schimb și să-l acopăr', a declarat Cătălin Zmărăndescu.

Fiul cel mare al lui Cătălin Zmărăndescu a fost foarte dezamăgit de alegerea tatălui său, astfel că nu a ezitat să îl atace în mediul online. Declarațiile lui Mihai sunt dure și nu a avut nicio reținere să spună tot ce are pe suflet.

„Au fost foarte multe persoane care m-au judecat în momentul în care am ales să vorbesc despre Cătălin. Eu doar am vrut să vă arăt cum mă simt.

Vouă vi se pare normal ca un om matur, un tată de 49 de ani care susține că e important să fii un părinte care e alături de copiii lui, să-și șteargă tatuajul cu propriul copil? Acum câteva zile a făcut un cover peste tatuajul cu mine.

A spus că lasă trecutul în urmă. Și a avut nesimțirea să posteze pe rețelele de socializare. Cătălin, copiii n-ai cum să-i lași în urmă. N-ai cum să spui că sunt în trecut. Și încă o chestie, încă te am tatuat. Se pare că eu am ales să fiu mai matur și să-mi asum că ești tatăl meu', a declarat Mihai Zmărăndescu pe pagina lui personală de TikTok.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton